Orange acuza DNA ca favorizeaza Vodafone

Miercuri, 03 Decembrie 2008, ora 10:38
1633 citiri
Orange acuza DNA ca favorizeaza Vodafone

Compania de telefonie mobila Orange contesta licitatia in urma careia competitorul sau, Vodafone, a castigat un contract de 1 milion de lei cu Directia Nationala Anticoruptie.

Contractul prevede asigurarea serviciilor de telefonie mobila ale angajatilor DNA, iar Orange ia in calcul apelarea la actiuni juridice impotriva institutiei.

Orange Romania acuza ca organizatorul si beneficiarul licitatiei a inclinat balanta in favoarea Vodafone, cu care in final a si semnat contractul, potrivit unor surse din interiorul companiei, citate de Financiarul.

Orange a constestat la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) rezultatul licitatiei de la DNA si a solicitat reluarea atribuirii acestui contract, insa cererea a fost respinsa, iar Orange nu a contestat inca aceasta hotarare.

Conform legii, hotararea se poate contesta in termen de zece zile de la comunicarea deciziei Consiliului.

Oficialii DNA spun ca nu cunosc motivele de nemultumire invocate de Orange.

DNA a semnat contractul de un milion de lei cu Vodafone care se intinde pe urmatorii patru ani, avand o valoare anuala de 250.000 de lei. Bugetul DNA pe 2008 este de 79 de milioane de lei, din care cheltuielile de personal ating 67 de milioane de lei.

Quarterly Report - Editia 4

Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Qualcomm anunță o creștere semnificativă a prețului pentru Snapdragon 8 Gen 4
Snapdragon 8 Gen 4 se pregătește să devină cel mai scump chipset pentru telefoane flagship. Qualcomm a informat utilizatorii prezenți la conferința Snapdragon Summit că noul procesor va...
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft Paint va primi noi funcții de generare a imaginilor cu AI
Microsoft a anunțat că Paint va beneficia de noi funcții de generare a imaginilor. Unealta, numită Cocreator, utilizează „algoritmi diffusion-based” pentru a crea imagini pe baza unor...
#contract, #Vodafone, #DNA, #Orange , #Vodafone