Cele mai urâte orașe din România: "O imensă cloacă infectă și deprimantă, oamenii sunt agresivi și degrabă săritori la bătaie"

Duminica, 14 Aprilie 2024, ora 21:22
21764 citiri
Cele mai urâte orașe din România: "O imensă cloacă infectă și deprimantă, oamenii sunt agresivi și degrabă săritori la bătaie"
Imagine din Râmnicu-Sărat, unul dintre orașele menționate ca fiind urâte FOTO captură YouTube

Când vine vorba despre orașele României, discuțiile se învârt frecvent în jurul celor mai frumoase. Unele zone din țara noastră se fac remarcate prin obiceiurile localnicilor care nu sunt de lăudat.

Cineva a venit cu o propunere inedită în mediul online cu intenția de a face o listă a celor mai urâte orașe din România.

"Care este cel mai urât oraș din România?"

"Hai să dăm titlul de "cel mai urât oraș din România" unei localități merituoase. Voi ce părere aveți? Care e cel mai urât oraș/municipiu/comună în care ați mers?", este propunerea postată pe Reddit.

"Nu îmi place deloc Bârlad"

Unii au enumerat orașele care sunt din punctul lor de vedere cele mai urâte. Alții au argumentat alegerea.

"Giurgiu".

"Târgu Cărbunești."

"Cel mai urât prin care am trecut? Râmnicu Sărat, fără supărare."

"Alexandria Teleorman".

"Eu înțeleg că Bucureștiul are și zone urâte sau murdare, dar e cu totul la alt nivel peste multe orașe din țară. Numai cei care nu s-au prea plimbat pot ajunge la concluzia că e cel mai urat. Mie personal nu îmi place deloc Bârlad."

"Bârladul e verde măcar. Vaslui e sinistru".

"Petroșani".

"Motru".

"Poluat și prăfuit, plin de gropane și maidanezi și boscheți"

"Țăndărei".

"Dacă ne raportăm la municipii, Călărași. Nu știu cum poate fi catalogat ca municipiu."

"Constanța trebuie să fie în top 3 la această chestiune. În afară de zona peninsulară orașul este un rahat pansat poluat și prăfuit, plin de gropane și maidanezi și boscheți. Este o imensă cloacă infectă și deprimantă și pe alocuri chiar periculoasă, oamenii sunt agresivi și degrabă săritori la bătaie."

"Roșiorii de Vede".

"Sunt 320 de orașe în România. Am trecut prin 70. Cel mai urât a fost Mizil."

"Botoșani. Am fost de vreo câteva ori pe acolo și îmi pare rău dar e dezastru. Până și botoșănenii știu asta, își cheltuie banii în Suceava."

"Reșița și Petroșani mi se par depresive rău"

"Din ce am văzut: Corabia e horror și am fost numai în trecere; Reșița și Petroșani mi se par depresive rău, Gheorgheni. Acum depinde de criterii, că după mine aș pune și Mediaș la orașe urâte, dar cred că sunt altele care îi fac concurență."

"Turda mi s-a părut mie, din cele în care am fost. Adaug și Oltenița."

"Dej, Turda, Câmpia-Turzii, Petroșani."

"Târgu Mureș. Pe lângă cei 3 metri pătrați care constituie centrul, e o mare zona industrială plină de gropi, fum toxic."

"Zimnicea și toată Valea Jiului. Am vizitat în ultimii 30 de ani toate orașele de câteva zeci de ori."

La polul opus, Brașovul a fost inclus de revista americană Condé Nast Traveller într-un top al celor mai frumoase și accesibile orașe din Europa de vizitat în 2023, alături de capitale europene precum Lisabona, Atena sau Riga.

Recent, și Timișoara a fost inclusă de cotidianul britanic The Independent în lista destinațiilor de city-break, alături de orașe ca Helsinki, Liverpool sau Miami și a fost prezentată în mass-media germană drept „inima europeană a României”.

Alături de cele două orașe, experții în turism plasează printre cele mai frumoase orașe ale țării și Iașiul, Sighișoara, Sibiul, Clujul, Constanța și Bucureștiul.

Quarterly Report - Editia 4

România este campioană la pierdut bani europeni. Cioloş: "Din fondurile structurale şi de coeziune am atras 0 euro. Zero"
România este campioană la pierdut bani europeni. Cioloş: "Din fondurile structurale şi de coeziune am atras 0 euro. Zero"
Europarlamentarul Dacian Cioloş este de părere că PSD şi PNL nu sunt în stare să absoarbă fondurile europene pe care România le are la dispoziţie şi nici nu doresc să discute pe teme...
România, depășită de Bulgaria. Vecinii de la sud ar putea aproba legea trecerii la moneda europeană înainte de sfârșitul verii
România, depășită de Bulgaria. Vecinii de la sud ar putea aproba legea trecerii la moneda europeană înainte de sfârșitul verii
Legea prin care moneda euro va fi adoptată în Bulgaria ar putea fi aprobată de Adunarea naţională înainte de finalul verii, a estimat, marţi, 28 mai, adjunctul ministrului de Finanţe,...
#orase urate, #Romania, #top, #cele mai urate orase , #stiri sociale