Vanatoarea lui Osama bin Laden continua si dupa alegerile din SUA

Joi, 11 Septembrie 2008, ora 10:24
1238 citiri
Vanatoarea lui Osama bin Laden continua si dupa alegerile din SUA

Casa Alba i-a asigurat pe americani ca urmarirea lui Osama bin Laden nu va inceta o data cu incheierea mandatului lui George W. Bush.

Lupta impotriva terorismului "si aceasta urmarire vor continua pana cand el va fi adus in fata justitiei", a spus purtatorul de cuvant Dana Perino (foto), inainte de comemorarea atentatelor din 11 septembrie, informeaza AFP.

Bush se gandeste in fiecare zi la aceste atentate si "nu si-a diminuat eforturile", a asigurat ea. Insa Perino a negat ca liderul american ar fi ordonat un efort suplimentar pentru capturarea lui ben Laden inainte de a pleca de la Casa Alba, in ianuarie 2009, in timp ce unul dintre candidatii la presedintie, republicanul John McCain, a asigurat ca va reusi acolo unde deocamdata Bush a dat gres.

"Alegerile din 2008 nu vor avea niciun rol in eforturile presedintelui de a-l gasi pe ben Laden si pe adjunctii lui",. a spus Perino. In acelasi timp, ea a parut ca vrea sa minimalizeze semnificatia unui esec al lui Bush in aceasta privinta. "Desfasurarea razboiului impotriva terorismului este mult mai mult decat vanarea lui bin Laden".

Ea a mai spus ca, daca bin Laden este instigatorul atacurilor din 11 septembrie, "creierul" lor, Khaled Cheikh Mohammed, este in mainile americanilor, dar a admis "limitele umane" ale acestei "vanatori". "Nu suntem intr-un film, nu avem superputeri", a conchis Perino.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Congresul Naţional al Poporului (PNC) a câştigat categoric duminică, 21 aprilie, alegerile parlamentare din Maldive, transmite AFP. PNC, partidul preşedintelui Mohamed Muizzu, este...
#vanatoare, #Osama bin, #alegeri, #prezidentiale, #George W Bush , #George Bush