Fiul lui Bin Laden: Tatal meu este in viata

Joi, 15 Iulie 2010, ora 12:13
4772 citiri
Fiul lui Bin Laden: Tatal meu este in viata

Intr-un interviu recent, fiul cel mare al lui Osama bin Laden, Omar, in varsta de 29 de ani, ales de tatal sau sa conduca Al-Qaida, a declarat ca Bin Laden traieste inca.

"Tatal meu este pe Pamant, dar nu stiu unde. Este inca in viata. Daca o astfel de persoana moare, nu poti tine asa ceva secret. Lumea se schimba daca el moare", a declarat Omar bin Laden pentru The Sun.

Tanarul de 29 de ani a recunoscut ca ii este dor de tatal sau, ca ii lipseste si ca il iubeste: "Inca il iubesc - bineinteles ca da - este tatal meu. Este o situatie umana normala. Mi-e dor de el ca si tata, dar suntem diferiti. Eu imi doresc pace", a mai spus el.

A pus ochii pe Drew Berrymoore

Indragostit de America, Omar isi aminteste ca tatal sau spunea ca "singurele lucruri bune care vin din America sunt armele". Omar nu este insa de aceeasi parere, el fiind indragostit de filmele lui Jim Carrey, de fotbalul american, de muzica rock, Madonna si chiar de Stan si Bran.

Omar, recent despartit de sotie, o britanica aflata la a sasea casatorie, cu 25 de ani mai varstnica decat el, bunica, a recunoscut ca vrea sa mearga in SUA si sa se intalneasca cu Drew Berrymoore. "Sunt singur acum, iar ea e cea mai frumoasa femeie de la Hollywood".

Fosta sa sotie, Zaina, a anuntat despartirea de Omar luna trecuta, declarand si ca sotul ei sufera de schizofrenie, el auzind in ultima vreme din ce in ce mai des vocea tatalui sau.

Cei doi s-au casatorit in 2006, insa Omar asteapta un copil de la o mama-surogat, care a ramas insarcinata folosind material genetic de la Omar si un ovul de la Zaina. Recent a iesit la iveala mama-surogat este insa indragostita de fratele lui Zaina.

Fiul sau se va numi Osama, ca si cel mai cautat terorist al lumii

Omar, care mai are un baiat dintr-o casatorie anterioara, Ahmad, de 5 ani, a declarat ca vrea sa-si boteze fiul Osama, asa cum cere traditia.

Chiar daca s-a despartit de sotie, Omar a declarat ca va continua sa aiba grija de ea, la fel ca si de mama-surogat, Louise.

Legat de afirmatiile Zainei, cum ca ar fi schizofrenic, Omar a recunoscut ca sufera de depresie si ia antidepresive, insa motivul il contituie faptele tatalui sau si faptul ca doi dintre fratii sai nu sunt liberi, fiind incarcerati in Iran, chiar daca sunt nevinovati, dupa cum sustine.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Osama bin Laden, #Omar bin Laden interviu, #Omar bin Laden dezvaluiri, #fii bin Laden , #stiri Osama bin Laden