Osama bin Laden, cel mai cautat terorist al lumii, crestea animale si planta gradina (Video)

Joi, 12 Mai 2011, ora 20:20
6386 citiri
Osama bin Laden, cel mai cautat terorist al lumii, crestea animale si planta gradina (Video)
Foto: El Mundo

Cel mai cautat terorist al lumii, Osama Bin Laden, isi traia viata linistit alaturi de familia sa, de aproximativ cinci ani, intr-o casa de tara, unde crestea animale si planta gradina.

Intr-un articol aparut in publicatia spaniola El Mundo se scoate in evidenta viata privata si linistita dusa de catre Osama bin Laden, in ultimii cinci ani.

O suta de gaini si pui, doua vaci si zeci de iepuri. Cu toate pronosticurile facute in ultimii zece ani, "cetatea" in care a fost capturat Osama Bin Laden ascundea in spatele zidurilor inalte o adevarata ferma, unde cel mai cautat terorist din lume isi traia viata linistit, cu animalele lui, impreuna cu familia, alcatuita din 3 sotii si 10 copii.

Intr-o inregistrare realizata de un soldat pakistanez, cu telefonul mobil, se pot vedea mai multe detalii din casa in care bin Laden se ascundea. Printre altele, pe chiuveta din bucatarie se pot vedea mai multe oua, rezultatul final al productiei proprii din ferma familiei.

Bin Laden si restul familiei

Pe langa toate aceste animale din jurul casei, Osama locuia impreuna cu mai multe persoane.

Cinci dintre acestea au murit in timpul "operatiunii Geronimo". Alaturi de bin Laden si-au pierdut viata unul dintre fii sai, cei doi paznici si o femeie, conform unor surse pakistaneze.

Supravietuitorii acesti atac, trei femei si mai multi dintre copii sai, au fost retinuti de catre armata pakistaneza.

In timpul interogatoriilor la care au fost supusi, cea mai tanara sotie a lui Bin Laden, o femeie din Yemen, in varsta de 29 de ani, a declarat ca sotul ei locuieste de peste cinci ani in aceasta casa.

Casa de la tara, fortareata teroristului

Inregistrarea video facuta de soldatul pakistanez este o dezvaluire clara a modului de viata al celui mai cautat terorist din lume. In contrariu cu ceea ce au declarat reprezentantii guvernului american, locuinta lui Bin Laden nu era de lux, ci mai degraba semana cu o casa de la sat.

In interiorul casei se poate vedea gresie gri, pereti si scari din beton, mobilier simplu, din lemn, saltele din spuma si televizoare vechi.

Unui singur om i s-a permis accesul, din cand in cand. Este vorba de Shamrez Mohammad, un agricultor care avea grija de animale si ajuta la plantarea de cartofi, varza si porumb.

Mohammad Karim, un agent imobiliar din acea zona, a declarat ca, luni de dimineata, imediat dupa operatiune, s-au putut vedea soldati pakistanezi fugind dupa gaini.

Cele doua vaci au fost duse la un grajd industrial.

Nu se stie exact ce s-a intamplat cu zecile de iepuri de la ferma lui bin Laden.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Osama bin Laden ucis, #locuinta bin Laden, #fortareata bin laden, #ferma bin Laden , #stiri Osama bin Laden
Comentarii
Poza ciubotaru
ciubotaru
rank 3
bravo lui era un om gospodar!!!
Poza rieu
rieu
rank 1
NU-I EXCLUS CA OUALE SA PROVINA DE LA FERMA DE LA CORNU