Bin Laden a fost omorat... in chiloti (Video)

Vineri, 13 Mai 2011, ora 11:10
12280 citiri
Bin Laden a fost omorat... in chiloti (Video)

Senatorul republican de Oklahoma, James Inhofe, unul dintre membrii Congresului american care au fost invitati la sediul CIA pentru a vedea fotografiile cu Osama bin Laden mort, a declarat ca teroristul numarul unu al planetei a fost ucis in... lenjerie intima.

"Am vazut mai multe fotografii cu bin Laden, in multe din ele se vedea numai capul, dar in doua imagini s-a putut vedea clar ca era imbracat numai in chiloti", a spus Inhofe, in cadrul unui interviu acordat Fox News.

Senatorul a povestit cu lux de amanunte cum erau fotografiile, precum si impresia pe care imaginile au provocat-o.

"Am vazut 12 fotografii, trei dintre ele fiind mai vechi si cu oamenii in viata, pentru a putea compara chipurile lor. Am vazut poza cu bin Laden impuscat in cap, precum si una mai veche, in care avea barba putin mai scurta. In mod clar, era el. Imaginile vazute de noi au fost facute imediat dupa atac", a mai spus senatorul, citat de The Daily Caller.

Membri ai Congresului SUA au vazut pozele cu bin Laden mort. Vezi cum le descriu

Bin Laden a fost ucis in casa sa din Pakistan la inceputul saptamanii trecute, in urma unei actiuni a trupelor SEAL. Guvernul SUA a decis sa nu dea publicitatii pozele cu cadavrul sau, decizie criticata de cei care considera ca asa sunt alimentate teoriile conspirationiste care spun ca acesta n-ar fi fost ucis cu adevarat.

Osama bin Laden avea bani si numere de telefon cusute in haine

Intial, oficiali ai serviciilor secrete au anuntat ca Osama bin Laden avea 500 de euro si doua numere de telefon cusute in interiorul hainelor la momentul la care a fost ucis, semn sigur ca era pregatit sa fuga din complexul din Abbottabad intr-o clipa, daca e nevoie.

Probabil, suspecteaza oficialii, bin Laden nu era nici inarmat tot din acest motiv: se baza atat de mult pe faptul ca va fi avertizat din timp, incat nu se gandea neaparat ca se va ajunge la o confruntare directa. Pana ajungeau americanii la el, ar fi fost demult plecat.

Momentul atacului asupra lui bin Laden a fost filmat, potrivit unor noi informatii publicate de CBS, de camerele de luat vederi instalate pe castile soldatilor SEALS.

Imaginile "in timp real" la care echipa Casei Albe, in frunte cu Barack Obama, s-a uitat, au fost transmise de "castile" soldatilor care tocmai il impuscau pe liderul terorist.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#bin laden mort chiloti, #bin laden ucis, #senatori fotografii bin laden mort , #ucis