Cum poate fi distrus Internetul?

Marti, 17 Mai 2011, ora 19:49
2585 citiri
Cum poate fi distrus Internetul?

In ultimele saptamani, reteaua globala a avut de suferit doua mari socuri. In primul rand, a fost vorba despre nunta regala din Marea Britanie. La scurt timp, fortele americane l-au gasit si ucis pe Osama bin Laden.

Ambele evenimente au ridicat mari probleme Internetului, dar niciunul nu a reusit sa-l puna la pamant. Ce ar putea totusi sa faca acest lucru, se intreaba cei de la PC Magazine. Iata cateva variante:

Colectionarii de fier vechi. In martie, o batrana din Georgia, care aduna fier vechi, a reusit sa lase Armenia fara Internet pentru mai mult de 12 ore.

Impulsul electromagnetic. Un impuls eletromagentic suficient de puternic ar putea sa "arda" infrastructura Internetului, in afara de serverele de sub pamant. Deocamdata, generarea unui astfel de impuls este departe de a fi posibila. Citeste mai multe despre Cum poate fi distrus Internetul? pe Business24.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#internet distrugere, #internet sfarsit, #moarte internet , #ucis