Ziare.com

Vaduvele lui Osama bin Laden, puse sub acuzare in Pakistan

de Adriana Toma
Joi, 08 Martie 2012, ora 21:30

   

Vaduvele lui Osama bin Laden, puse sub acuzare in Pakistan
Cele trei vaduve ale lui Osama bin Laden au fost puse sub acuzare de autoritatile pakistaneze pentru ca au intrat ilegal in tara.

Femeile, doua din Arabia Saudita si una din Yemen, au fost puse sub invinuire, a anuntat ministrul de Interne din Pakistan, Rehman Malik, care nu a precizat insa si cand a avut loc audierea celor trei, relateaza agentia de presa AP, citata de The USA Today in editia electronica de joi.

Wikileaks: Bin Laden nu a fost inmormantat in mare

Se pare ca principalul motiv pentru care sotiile lui Osama bin Laden au fost acuzate este ca, impreuna cu o parte din copiii lor, locuiesc in Pakistan fara viza.

Si mort, bin Laden infioara lumea: Coduri secrete gasite in doua Biblii din casa sa

Daca vor fi gasite vinovate, vaduvele celui mai temut terorist al lumii risca pana la cinci ani in spatele gratiilor.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2613 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dar complicitate nu e?

Unde complicitate nu e, nimic nu e.

 

Bravo "anti-Petrini", le-o zisasi! :-)

Lasa despicatul TEMEI ca-i doar SHOW. Daca te intrebi de ce o-njunghie pe Aida-n actu' 3 si moare tanti Bronzol d'abia-n actu' 4, ie-te asa o vrut ala d'o facut cantarea :-)... Asa-i si cu teatrul asta cu Al-Quaeda, asa-i screen-play-ul alora de trag sforile dupa Cortina ;-)
"CUI PRODEST?" este intrebarea, cui foloseste toata mascarada? Ca nici de-o scurta pomenire la TV, nu se merita povestea.

"Cele 3 vaduve"... si-n poza-s 4 (PATRU, BRE!)

Pai pana mai ieri zbieraratz politically correct la Ziarele lui Elia Schwarzenberg & Partners... ca fumeile-n Islam sunt maritate cu d'a sila. O fi! Numai c'cu' le luara pe alea __care-s cica nevestele d'a sila ale lui Osama__ si le pun sub nu stiu ce acuzare, n'are a face ce...
Si voi repejor mai linsaratz o data p'ala care va umpe pozonarele si uitaratz sforaiala cu subjugarea femeii: le tratatzi automat ca neveste dE BUNA-VOIE ale bagabontului-CIA :-)))))
Vaduvele lu' pe$te, Pakistanul _ca sa le manjeasca una alora de la CIA_ nu le lasa sa plece in USA sa-si viziteze "mortu'", asta-i toata vraja.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor