Amazon vrea sa castige un Oscar in 2016

Duminica, 27 Decembrie 2015, ora 12:32
2404 citiri
Amazon vrea sa castige un Oscar in 2016
Foto: Facebook

Gigantul american Amazon, care a intrat deja in domeniul productiilor originale de film pentru a concura Netflix, a transmis in presa germana ca-si va intensifica anul viitor productia de filme pentru a castiga Oscarul, scrie AFP.

'Vrem sa castigam un Oscar', a declarat patronul Amazon, Jeff Bezos, intr-un interviu pentru cotidianul german Die Welt, anuntand totodata ca vrea ca grupul american sa produca 16 filme pe an.

Cu ajutorul serviciului sau cu plata Prime, Amazon a investit masiv in ultimii ani pentru a-si spori oferta de continut video si s-a lansat, asemenea Netflix, in productia de filme prin seriile televizate, insa de acum inainte va realiza productii si pentru marele ecran.

PUBLICITATE

Dupa ce a castigat in acest an cinci premii Emmy, gratie seriei 'Transparent', Amazon isi anunta public ambitiile pentru a intra in competitia pentru castigarea prestigioasei statuete Oscar, mai ales ca primul lungmetraj al celor de la Netflix 'Beasts of No Nation' a inregistrat un succes important in randul criticilor, fiind considerat un film pretendent pentru competitia Oscarurilor.

Jeff Bezos nu a exclus ca in viitor Amazon sa cumpere drepturile de retransmitere ale campionatului mondial de fotbal, a competitiei primei Ligi de fotbal din Anglia - Premier League si chiar a Bundesliga - intrecerea primei ligi de fotbal din Germania. 'Nu este deloc imposibil. Sportul este un domeniu interesant', a spus Jeff Bezos pentru Die Welt.

Infiintata in 1994, compania Amazon a vandut carti pe internet incepand din 1995 si ulterior si-a extins rapid activitatile cu alte bunuri si servicii oferite clientilor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Amazon Oscar film, #Amazon investitie filme , #premii