Adevaratele motive pentru care ar trebui sa vezi filmele nominalizate la Oscar

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 20:35
4214 citiri
Adevaratele motive pentru care ar trebui sa vezi filmele nominalizate la Oscar

Daca nu ai vazut pana acum posterele filmelor nominalizate la Oscar, nu ai pierdut nimic. Afisele reale, oneste, ar trebui sa arate oricum altfel.

Business Insider iti arata cateva dintre ele, cotate cu sanse bune la gala din 2 martie.

Astfel, afisul filmului American Hustle, care are cele mai multe nominalizari, ar trebui sa aiba scris, cu litere de-o schioapa, un singur nume: "Jennifer Lawrence", cea care, probabil, va aduce spectatorii la cinema.

Cu litere mai mici, pentru mofturosi si cei mai economi din fire, care analizeaza mult inainte de a scoate bani de bilet din buzunar, ar trebui sa stea scris: "peruci, bronz, sani", adica argumentele hotaratoare.

In ceea ce priveste filmul care-l are personaj central pe Leonardo DiCaprio, Lupul de pe Wall Street, si aici conteaza mai putin cum se numeste pelicula. Singurul cuvant care ar trebui sa fie vizibil pe afis este "porno". Cei care au vazut filmul stiu ca mentiunea nu e foarte departe de adevar. De altfel, nu degeaba DiCaprio a tinut sa ceara scuze parintilor pentru acest film. Pe de alta parte, tot el a mentionat ca nu a avut nevoie de dublura pentru scenele de sex.

Un alt film cu afis mincinos este Her. In realitate, pe afis ar trebui sa scrie, citet si sincer: "cadru apropiat de doua ore cu fata lui Joaquin Phoenix".

Daca acestea sunt argumentele pe care le asteptai sa mergi la film, iata-le. College Humor iti ofera si un bonus, constand si in alte afise, mai mult sau mai putin inspirate.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#afise sincere filme Oscar, #afise amuzante filme nominalizate Oscar, #afis film Her, #afis amuzant American Hustle, #afise amuzante filme oscar , #stiri Oscar