Cel mai bun actor la Oscar - sondaj

Marti, 18 Februarie 2014, ora 15:24
2512 citiri
Cel mai bun actor la Oscar - sondaj
Foto: Arhiva

Cea de-a 86-a editie a galei Premiilor Oscar are loc in 2 martie, in Los Angeles, California. Cititorii Ziare.com l-au votat insa acum pe "Cel mai bun actor in rol principal" de anul acesta, in cadrul unui sondaj. Castigator, cu peste jumatate dintre voturi, este Leonardo DiCaprio, starul din "Lupul de pe Wall Street".

Actorul de 39 de ani nu s-a dat in laturi de la nimic pentru acest film in regia lui Martin Scorsese, nici macar de la scenele nud pe care le-a filmat fara dublura, asa ca multi spun ca merita sa ia, in sfarsit, Oscarul.

Voteaza-ti actorul favorit la Premiile Oscar - Sondaj Ziare.com

In proportie de 51,66%, Leonardo DiCaprio a fost votat ca favorit la categoria "Cel mai bun actor in rol principal" de anul acesta, in defavoarea altor nume mari, precum Matthew McConaughey, Christian Bale, Chiwetel Ejiofor sau Bruce Dern.

Nominalizarile la Oscar 2014: Cele mai bune filme si cei mai straluciti actori (Video)

Matthew McConaughey, starul din "Dallas Buyers Club" in varsta de 44 de ani, a facut sacrificii extreme legate de greutate pentru rol si datorita acestui lucru a obtinut 21,81% dintre voturi.

Pe locul trei se afla Christian Bale, de 40 de ani, care joaca in "American Hustle", acesta acumuland 17,29% din sufragii.

Batalia divelor: voteaza actrita favorita la Premiile Oscar 2014 - Sondaj Ziare.com

Chiwetel Ejiofor, starul din "12 Years a Slave", film indelung aplaudat si premiat la recentele premii BAFTA, decernate in weekend, a fost votat ca favorit de 5,02% dintre cei care si-au exprimat optiunile.

Pe ultimul loc, cu 4,22% dintre voturi, se afla Bruce Dern, in varsta de 77 de ani, nominalizat la Oscar pentru prestatia din "Nebraska".

Citește și:
MAE l-a chemat acasă pe ambasadorul român la Viena. Care este semnificația gestului
MAE l-a chemat acasă pe ambasadorul român la Viena. Care este semnificația gestului
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă, vineri, că a chemat în ţară, pentru consultări, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al României în Austria, Emil Hurezeanu, ”un gest...
Emil Boc: ”Austria este Rusia Uniunii Europene. Cum îți permiți să minți și să sfidezi realitatea în halul acesta”
Emil Boc: ”Austria este Rusia Uniunii Europene. Cum îți permiți să minți și să sfidezi realitatea în halul acesta”
Emil Boc, primarul Clujului, a catalogat Austria ca fiind ”Rusia Uniunii Europene” după ce țara a dat vot negativ pentru intrarea României și Bulgariei în Spațiul Schengen. Cu toate...