Cele mai proaste roluri ale nominalizatilor la Oscar (Galerie foto)

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 18:30
4834 citiri
Cele mai proaste roluri ale nominalizatilor la Oscar (Galerie foto)
Foto: US Weekly

Chiar si "cei mai cei" dintre actori, cei care au reusit performanta de a atrage atentia Academiei Americane de Film, fiind nominalizati la Premiile Oscar de anul acesta, au in spate cateva roluri cu care nu se mandresc.

Oscar 2015: Voteaza cel mai bun film! - Sondaj Ziare.com

Iar un exemplu in acest sens e Patricia Arquette, nominalizata la Oscar la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, cea care joaca impreuna cu Ethan Hawke in "Boyhood".

Aceasta a fost deja premiata la Premiile Bafta, Globurile de Aur si SAG (Sindicatul actorilor americani) si se asteapta sa-si adauge si un Oscar in colectie, conform US Weekly.

Insa in 2000, actrita a fost la un pas de a obtine un premiu la Zmeura de Aur, unde sunt premiate cele mai proaste filme si cei mai slabi actori, pentru rolul facut in comedia "Little Nicky", unde a jucat alaturi de Adam Sandler.

De altfel, Arquette nu a debutat intr-un film de prima mana, ci in "A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors".

Foto: Everett Collection

Premiile Oscar 2015 Ce filme intra in cursa - lista completa a nominalizarilor

Steve Carrell, nominalizat la categoria cel mai bun actor in rol principal, gratie prestatiei sale in "Foxcatcher", unde il interpreteaza pe milionarul John du Pont, are si el momente mai putin spectaculoase in cariera.

Actorul cunoscut si din "The Office" are cel putin un film deloc aplaudat: "Dinner for Schmucks", din 2010. N-a reusit sa ridice deloc stacheta filmului, acesta fiind caracterizat prin dialogurile de-a dreptul "prostesti", spun criticii.

Foto: Everett Collection

E greu sa numesti un moment in care Julianne Moore - cea care interpreteaza rolul unei femei lovite de Alzheimer in "Still Alice", pentru care e nominalizata la categoria cea mai buna actrita in rol principal - nu a stralucit. Totusi, in 2000, Moore a avut un rol mic in "The Ladies Man", o pelicula aspru criticata.

Foto: US Weekly

Din culisele Oscarului: De ce Selma nu are nicio sansa si American Sniper pe toate

Eddie Redmayne este remarcabil in rolul fizicianului Stephen Hawking, in "The Theory of Everything", pelicula care, potrivit criticilor, are mari sanse sa obtina trofelul la categoria Cel mai bun film. Gratie rolului facut aici, Redmayne are sanse sa devina cel mai bun actor intr-un rol principal la actuala ceremonie a Oscarurilor.

Insa Redmayne apare si in "Jupiter Ascending", unde intra in pielea extraterestrului Balem, cu un machiaj ce nu aminteste deloc de filmele de Oscar.

Foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Ethan Hawke, ce poate fi vazut in pelicula "Boyhood", el fiind nominalizat la Oscar pentru rolul facut, la categoria cel mai bun actor in rol secundar, si-a gasit timp, chiar in vreme ce filma pentru acesta, sa mai apara si in alte productii (mai ales ca la "Boyhood" s-a filmat timp de 11 ani).

Una care nu s-a bucurat deloc de recenzii pozitive, horrorul "The Purge", a reusit insa sa faca incasari bune, in acest context, respectiv de 89 de milioane de dolari.

Foto: Universal Pictures

Keira Knightley, nominalizata la Oscar (categoria cea mai buna actrita in rol secundar) pentru felul in care a portretizat-o pe Joan Clarke in "The Imitation Game", nu are doar filme fabuloase in palmares.

In 2004, a intrat in pielea personajului Guinevere, in filmul "King Arthur". Pelicula a fost prost primita, mai ales din cauza lipsei de atentie in ceea ce priveste detaliile istorice.

Foto: Everett Collection

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#actori Oscar roluri proaste trecut, #actori Oscar roluri stanjenitoare, #actori nominalizati oscar roluri trecut, #Oscar 2015 actori nominalizati , #stiri Oscar