Cine a castigat si cine a pierdut cu tinuta de Oscar? (Galerie foto)

Luni, 27 Februarie 2012, ora 12:55
6332 citiri
Cine a castigat si cine a pierdut cu tinuta de Oscar? (Galerie foto)

Prefigurand, probabil, succesul de care se se va bucura The Artist, film mut si alb-negru, multe vedete care au participat la gala Oscarurilor au ales tinute din aceeasi paleta. Unele mai reusite, cum e cazul lui Gwyneth Paltrow, altele mai putin, cum a fost cazul lui Jennifer Lopez, care a gafat in doua randuri, mizand pe aceeasi idee, decolteul mult prea adanc.

Oscar 2012 - afla marii castigatori si picanteriile galei (Galerie foto)

In cazul Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, intentia de a fi perechea in alb-negru a fost clara, Angelina fiind intunecata si "periculoasa" de sus pana jos, afisandu-si picioarele in toata splendoarea lor, chiar cu riscul de a-si eclipsa partenerul, conform Daily Mail.

Gwyneth Paltrow si Cameron Diaz s-au imbracat in alb, cu vagi nuante de crem in cazul vedetei din Masca, prima mizand pe bunul gust, simplitate si rafinament.

Jennifer Lopez, prezenta si ea la gala, s-a afisat asa cum ii sta bine unei femei divortate, aratandu-si cu generozitate disponibilitatea.

Daca initial a optat pentru o rochie dintr-o combinatie cu alb si auriu, ulterior s-a schimbat intr-una grena, insa cu o taietura la fel de adanca a decolteului. De altfel, intreaga seara actrita a avut grija sa nu ramana cu pieptul complet dezgolit, asa ca fotografii nu au putut sa o ierte.

Tot pentru alb a optat si Fata cu tatuajul dragon, Rooney Mara, iar criticii au considerat ca a facut o alegere inspirata.

Mamica Natalie Portman a facut tot o alegere clasica, insa a ales combinatia rosu si negru, accesorizata cu un colier masiv.

Sandra Bullock, detinatoare de Oscar, s-a imbracat cuminte, insa cu gust, nelasand la vedere nici macar atat cat ar fi cerut eticheta.

Si Penelope Cruz a optat pentru culoare, insa una neutra, asezata pe un material diafan, intr-o croiala clasica, fara varsta. Si fara prea mult stil, spun unii.

Glenn Close a gandit precum Jolie, alegand o costumatie intunecata, usor masculina, daca nu ar fi existat trena. O alegere indrazneata, daca nu chiar discutabila.

Milla Jovovich a fost stralucitoare de-a dreptul, si la propriu si la figurat, facand multe capete sa se intoarca.

Diane Kruger a ales o rochie care lasa sutienul la vedere, o alegere indrazneata pentru un astfel de eveniment.

Sotia lui Tom Cruise, Katie Holmes, nu si-a tradat cu nimic stilul, neluand pe nimeni prin surprindere.

O tinuta mai plina de culoare si din cu totul alta gama a avut Elizabeth Banks.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#tinute Oscar 2012, #vedete rochii Oscar, #toalete Oscar 2012, #gala Oscar poze , #stiri Oscar