Cine ia premiul Oscar? Lupta stransa intre doua filme - sondaj

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 20:33
2416 citiri
Cine ia premiul Oscar? Lupta stransa intre doua filme - sondaj

Pana la gala decernarii Oscarurilor, ce are loc duminica, in Los Angeles, mai e foarte putin. Cititorii Ziare.com si-au ales deja pelicula favorita, cea care, in viziunea lor, va lua statueta la categoria "cel mai bun film".

Oscar 2014, utima suta de metri: Voteaza filmul anului! - Sondaj Ziare.com

La o diferenta extrem de mica, de mai putin de un procent, "12 Years a Slave" este vazut drept "Filmul anului" de 26,72% dintre cititorii Ziare.com care si-au exprimat votul, in cadrul unui sondaj.

Nominalizarile la Oscar 2014: Cele mai bune filme si cei mai straluciti actori (Video)

Peliculei de noua ori nominalizata la Oscar, cu Brad Pitt, ii sufla in ceafa "Lupul de pe Wall Street", care a acumulat 26,03% dintre sufragii. Leonardo DiCaprio ar putea primi si el pentru prima oara o statueta aurita, a aratat tot un sondaj Ziare.com.

Cel mai bun actor la Oscar - sondaj

Pe locul trei in topul preferintelor cititorilor Ziare.com care au votat se afla "Gravity", film cu Sandra Bullock si George Clooney, care a adunat 13,76% dintre voturi. Pentru prestatia din acest film, Bullock, deja distinsa cu Oscar si nominalizata din nou, este platita cu peste 70 de milioane de dolari.

Cat incaseaza pentru un film o actrita de Oscar? Vezi si cat face pe minut!

Urmeaza, la egalitate, "American Hustle" si "Captain Phillips", ambele cu cate 8,37% dintre voturi. "Dallas Buyers Club", pelicula pentru care Matthew McConaughey a slabit infricosator, a strans 5,97% dintre sufragii, fiind urmata de "Nebraska", cu 4,70% dintre voturi.

"Philomena" (3,21%) si "Her" (2,87%), in care joaca Joaquin Phoenix si este folosita vocea lui Scarlett Johansson, intregesc acest clasament.

Citeste si:
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Liderul USR PLUS, Dacian Cioloş, a spus într-o întâlnire online cu membrii din diaspora, că nu vrea să devină ministru sau vicepremier dacă USR PLUS se va întoarce la guvernare, susţin...
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
În România sunt mulți oameni onești, civilizați, morali, cu dragoste de semeni și de națiune, cu educație solidă și cu studii serioase (indiferent nivelul lor), cu experiență de muncă...
Sursa: Ziare.com