Oscar 2016: Lista favoritilor la casele de pariuri

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 18:33
5944 citiri
Oscar 2016: Lista favoritilor la casele de pariuri
Foto: Oscars

Cu doar cateva ore ramase pana la Gala Premiilor Oscar din 2016, agentiile de pariuri au actualizat cotele pentru principalele categorii la care vom afla castigatorii in aceasta noapte.

Bazandu-se pe parerile specialistilor din lumea filmului, agentia britanica Paddy Power a prezentat lista favoritilor la Premiile Oscar 2016.

The Revenant, avandu-l in prim plan pe Leonardo diCaprio, este considerat de departe marele favorit la castigarea Oscarului pentru cel mai bun film. La Paddy Power, The Revenant are cota 1.36, astfel ca la o suta de euro pariati veti avea un profit de 36 de euro.

Al doilea favorit la aceasta categorie in viziunea bookmakerilor este Spotlight, care are cota 4.33 (la 100 euro pariati profitul este de 333 euro), in timp ce The Big Short are cota 7.50 (la 100 euro pariati profitul este de 650 euro).

Mai putin de o zi pana aflam castigatorii Oscarurilor - istoria inedita a numelui competitiei

Agentiile de pariuri merg pe mana lui DiCaprio si cand vine vorba despre premiul acordat celui mai bun actor in rol principal. Protagonistul din The Revenant va castiga mai mult ca sigur primul Oscar, potrivit bookmakerilor, care ii ofera o cota uluitoare: 1.01 (profit 1 euro la 100 euro pariati).

Cu cota 17, Eddie Redmyne (The Danish Girl) este al doilea favorit la casele de pariuri, urmat de Michael Fassbender (Steve Jobs), cu cota 26.

Si cand vine vorba despre cea mai buna actrita in rol principal casele de pariuri au o favorita certa. Este vorba despre Brie Larson pentru rolul din Room, pentru care cota este de 1.03 (profit de 3 euro la 100 euro pariati).

Saoirse Ronan, pentru rolul din Brooklyn, cu cota 11, si Cate Blanchett, pentru rolul din Carol, cu cota 41, sunt considerate urmatoarele doua favorite pentru premiul destinat celei mai bune actrite in rol principal.

In ceea ce priveste categoria "cel mai bun actor in rol secundar", prima sansa la Oscar o are Sylvester Stallone, pentru rolul din Creed. Mark Rylance, cu prestatia din Bridge of Spies, are cota 3.75, in timp ce Christian Bale are cota 13, pentru rolul din The Big Short.

Ce pelicula merita sa ia Oscarul pentru cel mai bun film - sondaj Ziare.com

Alicia Vikander (The Danish Girl) porneste cu prima sansa in cursa pentru Oscarul la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar", cu o cota de 1.33. Ea este urmata de Kate Winslet (Steve Jobs), cu cota 3.75, si Rooney Mara (Carol), cu o cota de 8.

Bookmakerii anticipeaza insa o dominare totala din partea lui The Revenant la gala ce va avea loc in aceasta noapte, intrucat Alejandro Gonzalez Inarritu are abia cota 1.07 (profit 7 euro la 100 euro pariati) pentru a castiga la categoria "cel mai bun regizor".

Pe locul doi il regasim pe George Miller pentru contributia avuta la Mad Max: Fury Road (cota 8), in timp ce a treia sansa ii apartine lui Thomas McCarthy (Spotlight), cota fiind 21.

Gala Premiilor Oscar 2016 va avea loc in noaptea de duminica spre luni si va fi transmisa in direct de Ziare.com.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#favoriti premii Oscar 2016, #nominalizari Oscar 2016, #premii Oscar 2016 , #stiri Oscar