Un bărbat înarmat a luat 12 ostatici într-o agenţie a Băncii Georgiei. "Cere două milioane de dolari. Sunt bombe care vor exploda" VIDEO

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 16:48
6173 citiri
Un bărbat înarmat a luat 12 ostatici într-o agenţie a Băncii Georgiei. "Cere două milioane de dolari. Sunt bombe care vor exploda" VIDEO
Bărbat care poartă o uniformă de camuflaj şi o mască în interiorul băncii FOTO captură video

Un bărbat înarmat a luat marţi, 20 septebrie, 12 persoane ostatice într-o bancă din centrul Georgiei şi cere sume importante de bani în schimbul eliberării acestora, anunţă autorităţile acestei ţări din Caucaz, relatează AFP.

Ministerul georgian de Interne anunţă că suspectul s-a baricadat într-o agenţie a Băncii Georgiei, la Kutaisi, un oraş cu aproximativ 150.000 de locuitori.

”Pentru moment, în clădire sunt 12 ostatici”, anunţă ministerul într-un comunicat.

Poliţia a venit la faţa locului, iar o anchetă a fost deschisă cu privire la un ”act terorist, luare de ostatici şi port de armă”, precizează el.

Postul independent de televiziune Mtavari TV a difuzat o înregistrare video făcută de către un ostatic cu telefonul, în care par să apară dispozitive explozive în apropierea intrării.

Răpitorul ”a spus că sunt bombe care vor exploda dacă este deschisă uşa”, spune această persoană.

În altă înregistrare video apare un bărbat înarmat - care poartă o uniformă de camuflaj şi o mască - în interiorul băncii.

O voce de femeie spune, în această înregistrare, ”el cere două milioane de dolari. Are o grenadă şi există bombe care vor exploda”.

În octombrie 2020, un bărbat înarmat a luat ostatice 43 de persoane, într-o agenţie a Băncii Georgiei din oraşul Zugdidi (vest).

El i-a eliberat pe toţi ostaticii şi a reuşit să fugă cu o sumă necunoscută de bani, fără să fie găsit vreodată.

#ostatici, #Banca, #Georgia, #amenintare, #bombe , #stiri internationale