Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

"ZerOtelul", campioana la tupeu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 08 Decembrie 2011, ora 12:39
2167 citiri
"ZerOtelul", campioana la tupeu

Otelul Galati, campioana Romaniei la fotbal, a parasit, miercuri seara, editia 2011/2012 a Ligii Campionilor dupa cea mai slaba prezenta din istoria participarilor romanesti in competitie.

Elevii lui Dorinel Munteanu si chiar antrenorul insusi nu au plecat de la Lisabona cu capul plecat, eventual chiar cerandu-si scuze pentru evolutiile pe alocuri penibile din Champions League, ci au demonstrat ca sunt cu adevarat campioni. La tupeu.

Unul din cei mai importanti jucatori din lotul Otelului, Gabi Paraschiv, a dat glas, dupa fluierul de final al intalnirii cu Benfica, unui gand pe care il au foarte multi dintre colegii sai si care a mai fost scos in fata si cu alte ocazii.

Chiar daca acasa vor fi destule critici, ca am furat campionatul, cei frustrati au stat in seara asta la televizor, noi am jucat in Champions League. - Gabriel Paraschiv.

Astfel, dupa ce, in vara, Dorinel promitea "mai multe puncte decat a facut Unirea Urziceni in Liga Campionilor", adica 8, iar in prag de iarna campioana a incheiat campania continentala cu zero in dreptul liniei de clasament, lasand totodata si o impresie jalnica, unul din fotbalistii determinanti de la Galati afirma ca cei care ii critica sunt "frustrati".

Oare cum ar fi fost daca ii laudau pentru posesia demna de o echipa de juniori, pentru semi-ocaziile venite pe greseala adversarului sau pentru jocul eminamente defensiv?

Dovada ca aceasta atitudine fals-superioara este o constanta in lotul lui Dorinel Munteanu sta declaratia data chiar de catre tehnician, in urma cu o luna.

In momentul in care era clar ca Otelul nu mai avea cum sa egaleze macar performanta Unirii Urziceni, "Munti" i-a numit naivi pe cei care l-au crezut atunci cand a declarat aceste lucruri!

Iata cum o formatie care nu a contribuit cu nimic la coeficientul de tara ce i-a permis sa joace direct in grupele Champions League, care a castigat titlul in sezonul trecut in conditii destul de suspecte si care a adus chiar un deserviciu fotbalului romanesc cu prestatiile din intrecere, ofera o adevarata lectie de nesimtire.

Otelul a fost zero in Europa, in acest sezon, motiv arhisuficient pentru moldoveni sa puna capul in pamant si banii primiti de la UEFA la bataie pentru a spala rusinea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#zerotelul campioana tupeu, #declaratii otelul champions league, #Dorinel Munteanu Liga Campionilor , #Liga Campionilor