Indienii de la ArcelorMittal, pusi la zid de conducerea Otelului: Sunt pusi pe japca!

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 15:03
3656 citiri
Indienii de la ArcelorMittal, pusi la zid de conducerea Otelului: Sunt pusi pe japca!
Foto: Otelul Galati

Conducerea combinatului ArcelorMittal, din Galati, este pusa la zid de team-managerul clubului Otelul, Cristi Munteanu.

Acesta a reactionat extrem de dur dupa ce indienii au evacuat echipa pe care o reprezinta de pe stadion, motivand ca "otelarii" nu si-au platit chiria timp de mai multe luni.

Munteanu ii acuza pe cei de la combinat ca cer sume mult prea mari pentru inchirierea arenei din Galati, desi ei nu au investit nimic in aceasta.

"Cei din conducerea combinatului cereau chirie 20.000 de euro pe luna. Noi, pe langa aceasta suma, trebuia sa mai platim sumele pentru organizarea partidelor. Va dati seama unde ajungeam? Pai, in ultimele meciuri nu am avut bani sa ne tusam terenul, nu am avut bani sa luam un al doilea echipament... Cei de acum l-au mostenit, nu au facut nimic pentru acest stadion, dar stiu sa ceara chirie. Cei din combinat il vor folosi la crescut oi si vaci, iar noi vom fi exilati prin alte orase!

Este adevarat ca am acumulat datorii in urma acestei chirii imense. Am fost somati sa ne mutam, chiar daca acest club a investit in acest stadion pentru a ne desfasura in bune conditii meciurile din Liga 1. Ne-au spus sa ne luam tot ce e al nostru si sa plecam. Este incredibil! Oamenii acestia sunt pusi pe japca, mai elegant, pe profit, vor sa faca bani din orice, din munca romanilor. Voi merge la usa lor si voi protesta! E rusinos sa ajungi sa joci prin alte localitati, pentru ca cei din orasul tau nu te ajuta nici macar cu o sticla cu apa. Ne-au luat identitatea. Propun sa mergem la usile combinatului si sa-i huiduim", a declarat Munteanu la Sport Total FM.

Dezastru pentru o fosta campioana a Romaniei: Evacuata de pe propriul stadion!

Otelul Galati a fost evacuata de pe pe propriul stadion la inceputul acestei saptamani.

Combinatul ArcelorMittal a transmis clubului ca trebuie sa evacueze toate incaperile ocupate la arena dupa ce contractul de inchiriere a expirat.

Cei de la Otelul nu au posibilitatea de prelungi acordul de inchiriere pana cand nu isi vor achita datoriile acumulate in acest sezon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Otelul Galati evacuata stadion, #Otelul Galati stadion, #stadion Otelul indieni , #Liga I