Marius Stan vorbeste despre "blaturile" din Liga I

Marti, 25 Mai 2010, ora 10:25
1573 citiri
Marius Stan vorbeste despre "blaturile" din Liga I

PResedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, a reactionat la acuzatiile lansate de Adrian Porumboiu la adresa lui Dorinel Munteanu, dupa meciul pierdut de galateni cu Universitatea Craiova, scor 0-3.

Patronul formatiei FC Vaslui spune ca antrenorului Otelului i-a comunicat, prin mai multe sms-uri, lui Adrian Mititelu ca Universitatea Craiova nu va retrograda.

"Pot sa va zic si eu doua povesti, in care orice asemanare cu persoane reale e pur intamplatoare. Prima dintre ele: erau doi patroni care au jucat cu echipele lor un meci decisiv intr-un campionat, nu de mult. A castigat o echipa care a jucat in cupele europene, cealalta sacrificand acest lucru. Intamplator, dupa acest meci si-au imprumutat si un jucator pe o suma consistenta pe un an de zile. De altfel, patronii sunt 'monumente de corectitudine.

Intr-o alta poveste, unul dintre cei doi de care v-am vorbit face parte si din scenariul acesta, avea un meci acasa cu o alta echipa, pierde meciul, iar formatia adversa devine campioana Romaniei si, tot intamplator, pleaca doi jucatori la campioana pe o suma considerabila, iar unul se intoarce dupa jumatate de an.

Daca vreti, va mai spun povesti dintr-astea cu personaje imaginare si cu oameni de o tinuta si caracter ireprosabil. Sunt oameni care nu fac decat sa pozeze in persoane pline de moralitate.", a declarat Marius Stan la Sport Total FM.

Oficialul galatean s-a referit la partidele dintre Craiova si FC Vaslui, scor 0-1, din ultima etapa a sezonului trecut, cand moldovenii si-au asigurat participarea in Europa League si dintre FC Vaslui si Steaua, scor 0-4, din ultima etapa a stagiunii 2005-2006, victorie ce a adus Stelei titlul de campioana.

Universitatea Craiova s-a salvat in ultima etapa de la retrogradare, dupa o victorie cu Otelul Galati, scor 3-0.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#marius stan, #otelul galati, #dorinel munteanu, #Adrian Porumboiu, #blaturi Liga I , #Liga I