Dezvaluiri incredibile din culisele scandalului de la Otelul Galati

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 07:35
6343 citiri
Dezvaluiri incredibile din culisele scandalului de la Otelul Galati

Directorul general al Otelului Galati, Marius Stan, face dezvaluiri incredibile din culisele Otelului Galati, dupa ce echipa campioana a fost lovita de un scandal fara precedent.

Desi este formatia care primeste cei mai multi bani in acest an, urmand a incasa peste 10 milioane de euro de la UEFA pentru participarea in Liga Campionilor, Otelul nu si-a platit jucatorii de mai multe luni, acestia asteptand sa primeasca chiar si banii promisi in sezonul trecut pentru castigarea titlului.

Marius Stan vorbeste, in editia tiparita a cotidianului Prosport, despre lupta pentru putere de la Otelul, cea care a generat acest scandal.

"Problemele au inceput in vara, cand am castigat campionatul. Mi-au stricat cea mai frumoasa zi din viata. Actionarii au facut repede o sedinta, iar eu, naivul, credeam ca ma cheama pentru a ne felicita pentru performanta incredibila, insa ei se apucasera sa-mi faca rechizitoriul: "Asta-i management?". Cautau nod in papura pentru a ma indeparta, doar veneau banii din Liga...

N-am vrut sa dau totul din casa. Toata lumea critica jocul echipei si ca nu am facut transferuri, dar nu se stia ca noi nu daduseram doua luni si ceva salariile. Toate bancile din tara se rugau de noi sa ne ofere imprumut, doar eram solvabili pe baza banilor de la UEFA, dar nu doreau domnii din CA. Luasera hotararea ca orice cheltuiala se face sa aiba nevoie de o a treia semnatura, a lui Ioan Bors, presedintele Consiliului, un fel de Iancu de Galati. Dar macar Iancu cel real a bagat bani la Timisoara. Al nostru n-a adus un banut! Abia cand am intrat subit in concediu, batand cu pumnul in masa, au catadicsit sa accepte si am obtinut imprumutul", a acuzat Marius Stan.

Otelul Galati este condusa de un Consiliu de Administratie ce are 5 membri. Presedinte este Ioan Bors, country manager al ArcelorMittal, iar ceilalti 4 au sau au avut legaturi stranse cu combinatul siderurgic.

Si actiunile sunt impartite intre acesti 5 membri ai C.A., fiecare avand cate 19,2% din totalul pachetului de actiuni.

Reamintim ca jucatorii Otelului Galati au amenintat ca nu se prezinta la meciul de sambata, de la Targu Mures, nemultumiti de faptul ca nu si-au primit salariile si primele.

M.D.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com