Marius Stan face lumina in scandalul de la Otelul Galati

Marti, 29 Mai 2012, ora 22:32
4122 citiri
Marius Stan face lumina in scandalul de la Otelul Galati

Marius Stan, directorul general al clubului Otelul Galati, a facut lumina in scandalul care a cuprins campioana din sezonul trecut.

Stan, care a dejucat o tentativa de concediere pregatita de actionarii echipei, a anuntat ca Otelul va fi privatizat, chiar daca oamenii din conducere nu isi doresc acest lucru.

"Ma simt nevoit sa fac o noua declaratie in urma evenimentelor de astazi. Este vorba despre zvonul nefondat ca as fi fost inlaturat de la carma FC Otelul Galati, dar remarcabil este si faptul ca unul dintre actionarii in acte ai clubului ar fi declarat ca nu se doreste cedarea FC Otelul Galati catre grupul de oameni de afaceri care urmeaza sa investeasca real in Campioana Romaniei, editia 2010-2011.

Trebuie sa le transmit persoanelor care formeaza Consiliul de Administratie al FC Otelul Galati ca acest club va fi privatizat cu adevarat, ca va fi preluat de investitori hotarati sa dezvolte clubul, nu sa-i puna piedici, asa cum au facut ei in ultimul an! Date fiind conditiile in care au ajuns in fruntea acestui bun al Galatiului, un simbol bine ancorat in patrimoniul spiritual al orasului, nu-si pot permite sa faca declaratii de acest gen. Cu alte cuvinte, vrabia malai viseaza!

FC Otelul Galati, castigatoarea a doua trofee extrem de importante, merita sa se dezvolte, nu sa activeze la cote de avarie, cu frana trasa, cum s-a intamplat in sezonul 2011-2012! Cand nu participi si nu ai niciun merit la performanta unei societati, bunul simt ar trebui sa-ti cenzureze dreptul la opinie. Asa ar fi demn, domnilor! Otelul merita alta soarta si o va avea, va promit!", a declarat Stan.

Actionarii Otelului Galati au vrut sa il demita pe Marius Stan in Adunarea Generala a clubului, de luni.

Stan a intrat insa in concediu si a dejucat planul celor cinci actionari.

M.D.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#scandal Otelul Galati, #Marius Stan demis Otelul Galati, #Otelul Galati privatizare , #Marius Stan