Marius Stan raspunde acuzelor

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 13:24
1620 citiri
Marius Stan raspunde acuzelor

Marius Stan s-a intors din concediul de odihna pe care si l-a luat saptamana trecuta si a tinut sa faca unele precizari.

Directorul general al galatenilor sustine ca nu se pune problema sa paraseasca gruparea campioana a Romaniei si nici n-a furat bani din conturile Otelului.

"Acel concediu pe care mi l-am luat a fost doar vointa mea, un mod de a trage un semnal de alarma asupra unor lucruri care sunt neconforme cu bunul mers al unui club profesionist. Nimeni nu m-a dat afara, nu mi-am dat demisia si nu mi-o voi da niciodata. A fost vorba doar de niste opinii diferite in felul de a vedea viitorul acestei echipe. Daca nu am deschide clubul si am merge ca pana acum cred ca ne-ar paste falimentul.

Din pacate, tot ce s-a scris in aceste zile m-a mahnit foarte tare, am fost hotul numarul unu, am luat ba un milion, ba doua, ba patru. Iar asupra echipei au tabarat toti, desfiintand-o, numind-o campioana blaturilor. Ii somez inca odata pe toti: cine are o dovada ca Otelul Galati a facut vreun blat cu vreun partener sau cu vreun arbitru sa spuna, iar atunci eu voi pune capul jos, plecat, si treceti peste el!"

Este neplacut cand pierzi un partener de valoarea lui ArcelorMittal, dar trebuie sa intelegem ca sunt momente in economia mondiala care afecteaza pe oricine, inclusiv pe ArcelorMittal. Hotararea lor de a-si retrage sprijinul financiar este una fara echivoc, este o hotarare pe care au luat-o mai demult, de aproximativ un an de zile. Mandatul ferm pentru gasirea de investitori la echipa l-am primit acum si va garantez ca acestia exista, actionari adevarati, care sa bage bani la echipa", a spus Marius Stan, conform site-ului oficial al campioanei Romaniei.

Fara Marius Stan, echipa de pe malul Dunarii a disputat doua jocuri, inregistrand un egal (0-0 cu Mioveni) si o infrangere (0-1 cu Benfica).

I.G.

Citește și:
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
PNL și PSD se află în mijlocul mai multor tensiuni, atât din cauza legilor Educației criticate în spațiul public de mai mulți social-democrați, dar și a taxei de solidaritate față de...
George Simion despre candidatura la prezidențiale: ”Nu aş putea să vă dau un răspuns”
George Simion despre candidatura la prezidențiale: ”Nu aş putea să vă dau un răspuns”
Liderul PSD George Simion a declarat, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV, despre o candidatură la prezidenţiale, că mai demult excludea dar acum nu exclude în...