Liga 1: Remiza intre Severin si Otelul

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 20:55
1642 citiri
Liga 1: Remiza intre Severin si Otelul
Foto: arhiva

CS Severin si Otelul galati au terminat la egalitate, scor 1-1, partida directa din etapa cu numarul 9 a Ligii 1.

Intalnirea din Oltenia a inceput destul de echilibrat, cu balonul jucat preponderent in zona mediana si cu cateva atacuri destul de anemice la cele doua porti.

Oaspetii au dat lovitura in minutul 20, atunci cand Bajenaru l-a gasit excelent pe Punosevac iar jucatorul Otelului a deschis scorul cu un sut sec din 6 metri.

Gazdele au incercat sa preia initiativa, insa puteau fi pedepsite pe contra. Ponosevac a pasat bine pentru Iorga, in minutul 34, insa mijlocasul galatenilor, singur cu Marinescu, a sutat pe langa poarta.

In finalul primei parti, severinenii au restabilit egalitatea, Joel Thomas recuperand un balon in interiorul careului advers, dupa o eroare a lui Rapa, si sutand fara speranta pentru Branet.

Partea secunda a fost extrem de spectaculoasa. Gazdele au dat tonul cu doua suturi destul de periculoase, expediate de Vancea. Apoi Otelul a inscris prin Viglanti, insa reusita i-a fost anulata pentru fault in atac.

Finalul a fost incendiar, cu o serie de ocazii uriase la poarta Otelului. Branet a intervenit insa extraordinar in fata lui Buleica. Neacsa si Thomas, pastrand scorul egal.

Echipele:

CS SEVERIN: Marinescu - Buleica, Balau, Dandea, A. Giurgiu - Golic - Olah, Moutinho, Zaharia - Vancea, Thomas

Rezerve: Iordan, Ninu, Abba, Fl. Patrascu, Neacsa, Gugu, Arnautu

OTELUL GALATI: Branet - Ripa, Perendija, Cucu, Sg. Costin - Iorga, Neagu, G. Giurgiu, Bajenaru - Viglianti - Punosevac

Rezerve: Simaitis, Sipovic, Ljubinkovic, Filip, Inkango, Filip, L. Bus, Stromajer

Arbitri: I. Kovacs, M. Nicoara, Al. Cerei

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Severin Otelul Liga 1, #Severin Otelul rezultat Liga 1, #meciuri Liga 1 , #meciuri