Liderul Ligii 1 a iesit la atac

Vineri, 04 Martie 2011, ora 14:07
1662 citiri
Liderul Ligii 1 a iesit la atac

Otelul Galati, prin vocea directorului general Marius Stan, le-a raspuns dur, prin intermediul unui comunicat de presa, celor care i-au criticat si atacat pe galateni in ultima perioada.

Nici Comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal n-au scapat de furia lui Stan, acesta acuzandu-le ca nu-si fac treaba si nu-i sanctioneaza pe cei care vorbesc doar pentru a se afla in treaba.

O mare parte din referirile lui Stan se indreapta catre cei de la FC Timisoara, in special Marian Iancu, care a aruncat cu noroi in liderul Ligii 1, dupa ce partida dintre Pandurii Targu Jiu si Otelul Galati a fost castigata la masa verde de oaspeti.

Iata mai jos comunicatul aparut pe site-ul oficial al galatenilor:

"Diversi purtatori de opinie denigreaza de ceva vreme numele Otelului, confectionand in mod gratuit o culpa care apartine altcuiva. Daca echipa noastra s-ar fi situat pe la mijlocul clasamentului, nimeni n-ar fi dat doi bani pe aceasta conjunctura, asa cum s-a intamplat de fapt acum doi ani si jumatate, cand FC Otelul Galati era obstructionat in mod arbitrar din cursa spre cupele europene. Mass-media aproape ca a ignorat subiectul atunci, iar FC Vaslui a accesat in liniste Cupa UEFA Intertoto.

Romania este si va fi mereu o tara atipica, patria in care cel acuzat trebuie sa isi probeze nevinovatia, in timp ce incriminatorului ii este permis sa ponegreasca la infinit. Apropo, alo, comisiile, se aude?

In acest sens, directorul general Marius Stan a tinut sa faca unele comentarii pentru suporterii FC Otelul Galati, dar si pentru ceilalti oameni de buna credinta:

"Nimeni nu si-a cerut scuze dupa avalansa de acuze din ultima perioada. Scuzele le prezinta, de obicei, oamenii cu caracter. De ce sa cerem altceva decat este cazul? Ma surprinde insa altceva. In ciuda repetatelor acuze si jigniri care ne-au fost aduse, nu s-a sesizat nicio comisie. Sunt sigur ca daca as fi dat macar jumatate de replica, sa fi spus, de pilda, ca e vorba de soric cu s mic, in loc de s mare, as fi fost iute chemat la comisie pentru impertinenta de a le raspunde unor oameni atat de importanti din fotbalul nostru. Indivizi pe care, de fapt, nici nu-i apreciez si nici nu vreau sa mai vorbesc despre ei. Au dat dovada de lipsa de bun-simt si de absenta celor sapte ani de acasa."

"Este imposibil sa se rejoace partida cu Pandurii. Am vazut ca incearca unii, si in special mass-media, sa spuna ca exista un precedent, unul esuat, dar ei nu zic asta. Ca ar fi incercat domnul Dragomir sa-i convinga pe Rapid si Timisoara sa rejoace meciul. Asa si noi putem vorbi la o sueta ca domnul presedinte incearca sa ne convinga, putem sa spunem si da, stim ca nu ne doare gura, poate castigam si un premiu fairplay pentru declaratia pe care o dam, dar regulamentar nu exista nicio portita. Si asta cu toata frustrarea domnilor respectivi care tipa in gura mare, uitand ca au facut tot ce a fost posibil, numai pe langa regulamente, ca sa castige puncte la masa verde. Noi nu am facut absolut nimic, le-am castigat, ii multumim Celui de Sus si mergem mai departe."

"Se incearca sa se dea cu noroi in munca din acest an a echipei. Toate punctele pe care le-am obtinut pana acum, exceptand jocul cu Pandurii, sunt puncte obtinute pe teren, pe munca jucatorilor, pe atitudinea, pe daruirea lor, si nu le permit unor personaje sa ne dea cu tifla. Sa-si vada de echipele lor si de problemele lor si atata tot! Vrem sa le raspundem numai pe teren."

19 "otelari", pentru Rapid

Primul meci oficial din acest an pentru galateni, care n-au jucat partida cu Pandurii, va avea loc sambata, de la ora 14:30, cu Rapid. Iata jucatorii, 19 la numar, convocati de antrenorul Dorinel Munteanu pentru aceasta intalnire:

Antal, Branet, Bus, Cojoc, Costin, Filip, Giurgiu, Grahovac, Ilie, Iorga, Neagu, Paraschiv, Pena, Perendija, Punosevac, Rapa, Salageanu, Sarghi si Viglianti.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#otelul galati, #marius stan , #stiri Otelul