Seful Otelului: O sa facem pe dracu' in grupele Ligii Campionilor

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 07:22
3060 citiri
Seful Otelului: O sa facem pe dracu' in grupele Ligii Campionilor

Otelul Galati nu va face mare branza in grupele Ligii Campionilor, sustine chiar presedintele ei, Marius Stan.

"L-am auzit pe Dorinel cand a spus ca vrea sa facem 8 puncte in grupe, m-a facut sa rad. Gata, o sa facem minuni, rupem norii! Pe dracu'! Sa fim seriosi! Nimeni, nici o echipa de la noi, nu va mai face nimic, nu poti, suntem sortiti pieirii cu totii", a declarat acesta pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

"Nu duc in derizoriu munca jucatorilor mei, valoarea lor. Dar e diferenta prea mare intre noi si ei, de zeci de ani! Trebuie sa fim realisti, sa nu-i mai imbatam pe oameni cu apa rece, sa nu le mai vindem iluzii! Nu e exces de modestie, ipocrizie. Sunt mandru de jucatori, de noi pentru castigarea campionatului, dar ma incearca un sentiment de jena ca jucam in Liga. Daca ai bun-simt, te intrebi ce sa cautam noi sa jucam in grupe, pe Camp Nou, pe Bernabeu... Oh, Doamne", a continuat acesta.

Dorinel a cerut 4-5 transferuri de valoare, insa Marius Stan sustine ca Otelul va adopta aceeasi strategie ca si pana acum cand vine vorba de cumpararea de jucatori: necunoscuti si ieftini.

"Noi, Otelul, suntem condamnati sa mergem pe strategia asta, necunoscut si ieftin. Vorbeste lumea de milioane de euro, dar nu iau in calcul cioara de pe gard. Daca vrei acum sa ne scuturi, e contul gol. Bugetul nu se schimba, va fi 5 milioane de euro si la anul. N-o sa dau niciodata un milion-doua de euro pe un jucator. Asta ar veni cu un salariu de cateva sute de mii, iar la noi 500.000 are tot vestiarul. Imaginati-va cum s-ar aseza unu' cu 200.000 salariu langa Ripa, care are 36.000. Si Cornel e si international de-ai nostru", a precizat presedintele galatenilor.

Otelul Galati a castigat in premiera, saptamana trecuta, titlul de campioana a Romaniei.

I.G.

Citeste si:
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Expert Forum spune că a citit proiectul de ordin de ministru care reglementează normele de aplicare a OUG privind Programul Saligny, iar aspecte esențiale semnalate de ONG nu au fost rezolvate....
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Premierul Florin Cîţu a declarat joi, 16 septembrie, că intenţionează să le propună patronatelor o creştere a salariului minim de 8% începând cu 1 noiembrie sau 1 decembrie. "Discutăm...
Sursa: Ziare.com