Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!

Luni, 15 Aprilie 2024, ora 14:54
1808 citiri
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Luca Mihai a fost luat cu ambulanța FOTO Facebook

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a făcut precizări ca urmare a fazei din minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – ACSM Politehnica Iaşi, disputată duminică, pe stadionul din Complexul Sportiv Naţional Arcul de Triumf, conform frf.ro.

“Referitor la acidentarea gravă a jucătorului Luca Mihai, după un duel aerian pentru minge, ne exprimăm sprijinul şi îi dorim o recuperare cât mai uşoară şi rapidă. Având în vedere consecinţele acestui duel, el trebuia considerat ca fiind un fault grosolan care pune în pericol siguranţa jucătorului şi sancţiunea disciplinară care se impunea era acordarea unui cartonaş roşu jucătorului dinamovist, Homawoo Josue Francis. Mesajul nostru şi instrucţiunile noastre către arbitri sunt de a proteja siguranţa jucătorilor pe terenul de joc şi de a-i elimina pe cei care, prin acţiunile lor, pun în pericol sănătatea şi integritatea adversarilor. Acordarea unui cartonaş roşu nu este suficientă pentru a evita astfel de incidente regretabile, de aceea ne aşteptăm şi de la jucători să ia în considerare posibilele urmări ale acţiunilor lor atunci când atacă un adversar”, a declarat Kyros Vassaras, preşedintele CCA..

Politehnica Iaşi anunţă că starea jucătorului Luca Mihai, accidentat grav duminică, în meciul cu Dinamo, este una stabilă, dar că acesta încă este confuz şi prezintă somnolenţă.

Mijlocaşul echipei Politehnica Iaşi se află într-o rezervă la Spitalul Elias din Bucureşti, iar medicii fac, în continuare, investigaţii pentru stabilirea unui diagnostic exact.

Potrivit conducerii clubului ieşean, fotbalistul are multiple fracturi craniene, dar şi pometele deplasat.

“Încă este confuz şi prezintă stare de somnolenţă. În urma loviturii primite de la adversar în minutul 29 al meciului din deplasare cu Dinamo, Luca a căzut pe teren în stare de inconştientă şi intervenţia imediată a asistentului medical al clubului nostru, Andrei Gîdea, precum şi a medicilor de pe ambulanţă l-a ajutat să devină conştient. Prezenta sângerări la urechea dreaptă şi respira cu dificultate, însă şi-a recunoscut părinţii la maşina salvării, chiar dacă nu era coerent în vorbire“, afirmă reprezentanţii clubului Politehnica Iaşi.

Conducătorii grupării din Copou susţin că sunt în permanentă legătură cu medicii şi familia lui Luca.

“Avem toată încrederea că tânărul nostru jucător va reveni cât mai curând în vestiar alături de colegii săi“, adaugă conducerea lui Poli Iaşi.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out. În prima repriză, după o intrare dură, Luca Mihai (Poli Iaşi) a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat, pe teren, un guler cervical.

Quarterly Report - Editia 4

Câți bani a plătit FCSB pentru fostul atacant al lui Dinamo: ”Trebuie să-l înțelegem”
Câți bani a plătit FCSB pentru fostul atacant al lui Dinamo: ”Trebuie să-l înțelegem”
Atacantul Daniel Popa, de la echipa de fotbal Universitatea Cluj, a fost transferat la FCSB, a anunţat, joi, antrenorul formaţiei ardelene, Ioan Ovidiu Sabău, într-o conferinţă de presă....
Meme Stoica a pus ochii pe 3 jucători de la Dinamo. Ce a spus despre Politic
Meme Stoica a pus ochii pe 3 jucători de la Dinamo. Ce a spus despre Politic
Meme Stoica și-a îndreptat privirea spre patru fotbaliști din tabăra rivalilor tradiționali, pe care îi vede superiori valoric lui Dennis Politic. Extrema dinamovistă a ieşit în...
#ovidiu hategan, #luca mihai, #Kyros Vassaras, #Dinamo, #Poli Iasi , #Dinamo