Cel mai frumos vis din cariera lui Ovidiu Hategan: "Sa arbitrez finala Champions League"

Joi, 27 Decembrie 2018, ora 11:51
2803 citiri
Cel mai frumos vis din cariera lui Ovidiu Hategan: "Sa arbitrez finala Champions League"
Foto: Hepta.ro

Cel mai valoros arbitru roman al momentului, aradeanul Ovidiu Hategan si-a stabilit un vis maret la final de an 2018, unul excelent pentru roman din punct de vedere profesional, cu multe partide de top arbitrate in grupele Champions League si nu numai.

In acest sezon, Hategan a primit 4 delegari la meciuri tari din Liga Campionilor, e vorba de TSKA Moscova - Real Madrid 1-0, FC Barcelona - Inter 2-0, Juventus - Manchester United 1-2 si FC Porto - Schalke 04 3-1, iar la toate s-a achitat cu bine de sarcinile pe care le-a avut.

Cota sa e in continua crestere la UEFA, iar la 38 de ani isi doreste sa isi vada un vis implinit: "Sper sa fie darnic Mos Craciun, dar sa luam incet lucrurile. Finala Ligii Campionilor o sa vina cand o sa fiu pregatit, cu siguranta", a punctat arbitrul roman, conform Fanatik.

Un singur roman a mai primit aceasta uriasa onoare, e vorba de centralul Ion Craciunescu, in 1995, finala UCL dintre AC Milan si Ajax.

In acest an 2018, Hategan a avut insa si o mare durere in familie, moartea mamei sale, moarte care a venit exact in timpul unei partide in care era arbitru la centru, Germania - Olanda din Nations League, iar vestea trista i-a parvenit chiar in pauza jocului.

D.A.

#Hategan viseaza sa arbitreze finala Champions, #cel mai frumos vis cariera arbitru , #stiri Ovidiu Hategan