Ziare.com
Home > Personalitati > Ovidiu Iane
Ovidiu Iane
Partidul Verde vrea impozit pe silicoane

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 08:00

Partidul Verde vrea impozit pe silicoane

Ovidiu Iane / stiri Ovidiu Iane

Partidul Verde propune introducerea unui impozit pe implanturile cu silicon, pentru a creste veniturile in domeniul sanatatii. Ovidiu Iane, seful Partidului Verde, sustine ca impozitul ar trebui sa fie de aproximativ o mie de lei la fiecare interventie, in conditiile in care in fiecare an au loc cateva zeci de mii de operatii de acest tip, informeaza Libertatea. "Banii ar putea fi folositi, de pilda, pentru programele destinate diabeticilor sau bolnavilor de SIDA", a declarat Iane. Acesta a adaugat ca de la impozit ar fi scutite persoanele care fac operatii estestice ca urmare a unor boli au a unor acidente. Pentru a ajunge insa realitate, propunerea verzilor ar trebui concretizata intr-un proiect legislativ.

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ovidiu Iane, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ovidiu Iane
Ovidiu Iane
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ovidiu Iane, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor