Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Silaghi, dupa ce cererea urmarii sale penale a ajuns la Basescu: Poate afla ca sunt europarlamentar de miercuri (Video)

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 23:46
6038 citiri
Silaghi, dupa ce cererea urmarii sale penale a ajuns la Basescu: Poate afla ca sunt europarlamentar de miercuri (Video)

Noul europarlamentar al PNL, Ovidiu Silaghi, este de parere ca procurorul general al Romaniei a gresit atunci cand a solicitat presedintelui Traian Basescu avizarea inceperii urmaririi penale a fostului ministru al Transporturilor.

Silaghi argumenteaza prin faptul ca este deja europarlamentar, iar o solicitare de acest fel a procurorilor ar trebui sa fie astfel adresata Comisiei Juridice din Parlamentul European.

"De miercuri eu sunt europarlamentar. Luni chiar voi fi prezent la lucrari si poate afla si doamna procuror general (Laura Codruta Kovesi, fost procuror general. actualmente procuror sef al DNA, care a solicitat trimiterea cererii de urmarire penala pe numele lui Slaghi presedintelui Traian Basescu, n.red.) intre timp acest lucru", a declarat liberalul, pentru Pesurse.ro.

Kovesi solicita sesizarea presedintelui in cazul Silaghi

Kovesi a fost cea care a solicitat procurorului general sa-l sesizeze pe presedintele Traian Basescu.

Procurorul sef al DNA vrea inceperea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Transporturilor, avand in vedere incetarea mandatului de parlamentar.

Basescu a primit cererea pentru avizarea urmaririi penale a lui Silaghi

Presedintele Traian Basescu a primit vineri solicitarea procurorului general pentru avizarea inceperii urmaririi penale a fostului deputat PNL Ovidiu Silaghi.

Silaghi si Hellvig au demisionat din Camera Deputatilor - PNL ii trimite in Parlamentul European

Liberalii Ovidiu Silaghi si Eduard Hellvig au demisionat, marti, din Camera Deputatilor, ei urmand sa ocupe locurile lasate vacante de Cristian Busoi si Ramona Manescu in Parlamentul European.

"E un proces firesc, de ocupare a unor locuri vacante (...) Conform legii, cei doi nu pot ocupa simultan postul de deputat in Parlamentul Romaniei si in Parlamentul European", a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu.

Ovidiu Silaghi va ocupa locul lasat liber de Cristian Busoi, numit presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, iar Eduard Hellvig pe cel al Ramonei Manescu, numita recent ministru al Transporturilor.

Demisia lui Ovidiu Silaghi a fost anuntata de la tribuna parlamentara de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Ovidiu Silaghi cerere procuror general, #Silaghi urmarire penala, #DNA Silaghi urmarire penala , #DNA
Comentarii
Poza Ionica cel adevarat
Ionica cel adevarat
rank 5
PNL si-a schimbat europarlamentarii sa-si ascunda penalii sub