Ziare.com

Frunda: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune a doua oara

Luni, 22 Iulie 2013, ora 13:43

   

Frunda: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune a doua oara
Presedintele Traian Basescu fie vrea sa-i intinda o capcana premierului, in calitatea acestuia de ministru interimar al Transporturilor, fie vrea sa se implice in privatizarea CFR Marfa.

"Politic si juridic, ca finalitate, decizia Guvernului pana la urma trebuie sa fie acceptata de catre presedinte, chiar daca el nu este de acord cu numirea unui ministru, in speta a domnului Silaghi si respinge numirea acestuia, Guvernul poate face a doua oara aceeasi numire si atunci presedintele nu are incotro", a declarat Gyorgy Frunda la RFI Romania.

Acesta a spus ca este posibil ca presedintele sa incerce astfel "sa-i intinda o capcana premierului".

"Cred, cunoscandu-i personalitatea presedintelui republicii, ca vrea sa se implice in privatizarea CFR Marfa si vrea ca vointa lui sa fie discutata, negociata, cu Guvernul, bineinteles, prin premier, care are dubla calitate si cea de ministru al Transporturilor, chiar daca este doar ministru interimar. Desigur, premierul poate sa renunte la interimar si sa numeasca alt ministru interimar, ceea ce Constitutia si legile ii permit, dar cred ca nu face bine stabilitatii politice din Romania, la care am ajuns foarte greu in ultimul an", mai declara Frunda.

Citeste mai multe despre Frunda: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune a doua oara, iar presedintele nu mai poate refuza pe site-ul RFI.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1111 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Friundo

s-a simtit obligat etnic sa-i tina partea lui Silogy.

 

Doamne, cit de ... ingust poti sa fii "i-nestimabile" dottore!

... La palarie, vreau sa spun.

Vazind cam ce fel de specimene "uluitoare" politic sint in unica si irepetabila noastra tara cit si cele care misuna pe-aici, ma-ncearca un sentiment de satisfactie ... eliberatoare ca Bunului Dumnezeu nu i-a trecut cumva prin cap sa populeze Pamintul numai cu minunatii, bravii si adevaratii nostri umanisti...

...romani!

Din 7,2 miliarde de paminteni si-o fi zis Big D. ca ar fi bune si citeva milioane de unguri. Daca El a hotarit asa, cine esti tu piticutz @Dottore sa iei in deridere hotaririle Lui?

Daca Silaghi era evreu, tzigan, arab, rus sau negru african tot gaseai tu o replica xenofoba si rasista, nuuu?!?
Crestinism 100%, dottore! Umanism, caracter si intelect de mare "clasa", dottore, nu-i asa???

In secolul XXI compatrioti de-ai mei gindesc si traiesc dupa principii de Dark Age!
Cit de rusinos poate sa fie acest fapt?...

...CIT CUPRINDE!!!

Ce spui mai ciucurel? Daca Presedintele il respinge, respingerea

este serios motivata. Ponta nu poate ignora aceasta respingere si motivatie si sa il propuna inca odata?
Chiar atit de slab de minte nu este premierul.
Tu unsa, Frunda Baci, nu prea stralucesti... esti chiar palid.

 
 

Gyorgy Frunda,hotul onorific al lichelei Ponta.

Gyorgy Frunda un alt escroc si hot din viata politica a Romaniei.Pentru ca nu a mai fost ales in parlamentul Romaniei hotul de etnie maghiara nu a fost lasat in afara grupului infractional.Asta este Frunda o licheda onorifica a grupului infractional USL.daca comentariul va fi clasificat ca inadecvat de catre ziare.com inseamna ca USL si ziare.com au ceva in comun.Hotia?

 

@sevastian - Ma "delectez" incredibil ori de cite ori pot cu..

..."fructele" inteligentei tale!

Nu, Ziare.com n-are nimic in comun cu USL-ul. Fie si pt. faptul ca actionariatul e 100% din ... partea ailalta.

Ca sa afirmi miciunile, enormitatile si FAQ-ariile astea politruce despra cel mai inteligent, ne-extremist, tolerant, deschis dialogului si PRO-ROMAN ungur al UDMR-ului, denota insa o mare, as putea sa spun perfecta, asemanare caracteriala si chiar comportamentala(daca ai avea un ruccsac dotat cu o capsa pirotehnica) intre tine si...

...Oliver Stan!

e ca la lotto ..

joci aceleasi numere pana ies ... ! dar cand ies, te cauta interlopii sa-ti cumpere biletul castigator !

 

Dottore, iti dai arama pe fata!

Fostii tai profesori de la Stefan Gheorghiu ti-au facut o spalatura buna la creieri (pe viata). Indiferent in ce culuoare politica pe care incerci sa o adopti "principiile" mediului in care ai fost format (gogomania, ipocrizia, aroganta, xenofobia, setea de putere absoluta, intoleranta in fata pluralismului si a concurentei) te vor urmari toata viata.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor