Ministrul Silaghi, pe Facebook de la sedinta CSAT: Plictiseala

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 15:42
5663 citiri
Ministrul Silaghi, pe Facebook de la sedinta CSAT: Plictiseala

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a plictisit joi la sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni.

In timpul sedintei, ministrul si-a actualizat, pe Facebook, locul in care se afla: Palatul Cotroceni.

La ora 12:00, dupa ce premierul Victor Ponta a parasit sedinta, Silaghi a raspuns unei prietene virtuale care i-a urat succes. "Plictiseala", a scris sec Silaghi.

Alti prieteni chiar i-au sugerat sa tina sedinta afara, in aer liber, pentru ca este vreme frumoasa, iar Silaghi a apreciat sfaturile primite pe Facebook cu un Like.

Ponta a parasit rapid sedinta CSAT. S-a certat cu Basescu? (Video)

Ovidiu Silaghi nu este membru CSAT, insa prezenta acestuia la sedinta se poate explica prin faptul ca pe ordinea de zi au fost dezbatute tematici care tin de Ministerul Transportului, conform B1 Tv.

Una dintre aceste tematici este proiectul de hotarare a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa SA si a mandatului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pentru implementarea acesteia.

Prim-ministrul Victor Ponta a parasit sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, de joi, la doar o jumatate de ora de la inceperea sa.

Ponta a parasit sedinta CSAT si Palatul Cotroceni in jurul orei 11.50, dupa ce ar fi existat neintelegeri intre prim-ministru si presedintele Traian Basescu, informeaza Realitatea Tv.

Presedintele Romaniei indeplineste functia de presedinte al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Prim-ministrul Guvernului Romaniei indeplineste functia de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sunt: ministrul Apararii Nationale, ministrul Administratiei si Internelor, ministrul Afacerilor Externe, ministrul Justitiei, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, ministrul Finantelor Publice, directorul Serviciului Roman de Informatii, directorul Serviciului de Informatii Externe, seful Statului Major General si consilierul prezidential pentru securitate nationala.

D.R.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Silaghi CSAT plictiseala, #sedinta CSAT Ponta Basescu , #ministrul Transporturilor