Ziare.com
Home > Personalitati > Ovidiu Marian
Ovidiu Marian
Fostul senator Ovidiu Marian, validat pentru functia de Secretar General al Senatului

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 15:14

Fostul senator Ovidiu Marian, validat pentru functia de Secretar General al Senatului

Ovidiu Marian / stiri Ovidiu Marian

Senatul l-a validat pe fostul senator liberal Ovidiu Marian in functia de Secretar General al acestei Camere cu 144 de voturi pentru si 14 impotriva. De asemenea, au fost votati si adjunctii Secretarului General, Ion Vargau obtinand 158 voturi pentru si niciun vot impotriva, iar Constantin Vasiliu a primit tot 158 de voturi pentru si niciun vot impotriva. Ovidiu Marian nu a reusit sa castige colegiul de senator de Arad unde a candidat pe listele USL, obtinand un scor de 45%. El a pierdut locul si la redistribuire, iar in Parlament a intrat fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, cu un scor de 33%. Antonescu s-a enervat din nou pe jurnalisti: Incetati sau adresati-va altei persoane! Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus joi ca fostul senator liberal Ovidiu Marian a fost numit secretar general al Senatului.

1 comentariu
Senator PNL de Arad, audiat ca martor intr-un dosar de trafic de influenta

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 17:49

Senator PNL de Arad, audiat ca martor intr-un dosar de trafic de influenta

Ovidiu Marian / stiri Ovidiu Marian

Senatorul PNL de Arad Ovidiu Marian a fost chemat la audieri joi dupa-masa de procurorii DNA Timisoara. El a fost citat ca martor intr-un dosar de trafic de influenta in care este implicata fina sa, avocatul Patricia Bala. Procurorii DNA au efectuat doua perchezitii joi la Arad si l-au ridicat pe avocat impreuna cu un complice, informeaza Ora de Timis. Fina senatorului este acuzata ca ar...

3 comentarii
Vezi toate stirile

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ovidiu Marian, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ovidiu Marian
Ovidiu Marian
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ovidiu Marian, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor