Noi dovezi despre celebrul OZN căzut la Roswell, SUA: Nava extraterestră ce s-ar fi prăbușit în 1947 VIDEO

Marti, 25 Iunie 2024, ora 02:23
11031 citiri
Noi dovezi despre celebrul OZN căzut la Roswell, SUA: Nava extraterestră ce s-ar fi prăbușit în 1947 VIDEO
Ziarul din 1947 care a anunțat prăbușirea unui OZN la Roswell FOTO; Smithsonian

Incidentul din 1947 a făcut titluri mari pe prima pagină a ziarelor când Forțele Aeriene ale Armatei SUA au emis un comunicat de presă în care afirma că a recuperat resturi ale unui OZN căzut la Roswell. ”Farfuria zburătoare” care s-ar fi prăbușit în New Mexico, continuă după 77 de ani, să fie în centrul teoriilor conspirațiilor. Acum expertul Frank Kimbler a descoperit peste 20 de resturi neobișnuite de material metalic la locul ciudatului eveniment, care ar atesta că reprezintă ”dovezi convingătoare” că extratereștrii s-au prăbușit în zonă.

Geologul american a trimis un metal ciudat pentru testare canalului de televiziune Discovery, pentru a fi prezentat în noul documentar din seria ”Aliens Encounters: Fact or Fiction”, potrivit Daily Mail.

Cel mai cunoscut caz al unui OZN căzut în America produce încă mai multe dovezi, deoarece oamenii de știință și civilii se află într-o misiune de a dovedi că OZN-ul de la Roswell nu a provenit din această lume.

Descoperire la milioane de oameni. Un aliment consumat des: Trăiești mult, minte perfectă și rezistență mare la stres

Geologul american Frank Kimbler se numără printre numeroșii experți care au contestat versiunea oficială a armatei a ceea ce s-a prăbușit la periferia acestui oraș din New Mexico, unde a cercetat presupusul loc al prăbușirii OZN-ului cu un detector de metale încă din 2010.

Testele au arătat că metalul trimis de Kimbler la Discovery Channel, era „100% aluminiu pur”, despre care experții au spus că este „dovadă convingătoare” care ar putea dovedi că extratereștrii s-au prăbușit în zonă cu zeci de ani în urmă.

„Am încercat cu adevărat să susțin adevărul pe tot parcursul”, a declarat co-gazda noului serial, Chrissy Newton, adăugând că nu i-a fost teamă să dezmintă câteva cazuri de celebre OZN-uri, dacă acolo au condus faptele. „Vreau să demonstrez că este identificabil”, a spus Newton, „nu o să placă tuturor”.

Descoperire de răsunet ce confirmă scrierile din Biblie: Cum a răpus îngerul lui Dumnezeu o armată de 185.000 de soldați

Medicii avertizează: După ce consumi acest produs, poți face infarct

Cu toate acestea, Newton a considerat că testele pe metalul misterios aluminiu pur sunt convingătoare, a spus ea, în parte pentru că un fost investigator de OZN-uri de la Pentagon i-a spus că „aluminiul pur a fost legat de mai multe alte locuri de accidente cu OZN-uri”.

Deși Newton nu și-a numit sursa Pentagonului, ea le-a descris ca fiind „o sursă anterior de la AATIP”, Programul avansat de identificare a amenințărilor aerospațiale al armatei americane, care din 2007 până în 2012 a fost însărcinat (parțial) cu studiul OZN-urilor.

Kimbler, care predă științe ale pământului și geologie la Institutul Militar din New Mexico, le-a spus lui Newton și co-gazda ei că a scos acest fragment de metal, lung de aproximativ un sfert de inch, dintr-un deal de furnici din câmpul de resturi Roswell.

Au găsit un metal pur la Roswell, care nu există pe Pământ

De-a lungul anilor, Kimbler a fost deschis că multe dintre fragmentele de metal pe care le-a recuperat de la locul infam al prăbușirii OZN-ului ar putea avea o explicație mai legată de pământ.

Pentru a confirma ceea ce Kimbler a găsit de fapt, noua serie Discovery Channel a trimis proba de metal pentru testare chimică prin spectrometrie de masă experților independenți de la firma Cerium Labs din Texas, care este specializată în metalurgia aluminiului.

Dr. Tom Hossain, om de știință șef la Cerium Labs, a raportat că fragmentul de aluminiu metalic nu era doar neobișnuit pentru puritatea sa, dar diferă și de aluminiul tipic industrial utilizat în producție.

Poate Rusia să ducă războiul ”la nesfârșit”? Răspunsul surpriză venit de la un expert

„Majoritatea Al [aluminiului] utilizat este Al anodizat”, a spus dr. Hossain. Anodizarea este un proces electrochimic care transformă suprafața metalică într-un finisaj decorativ, durabil și rezistent la coroziune cunoscut sub numele de oxid anodic. „Acesta nu este un aliaj”, a scris doctorul Hossain. ”Acesta este aluminiu pur”.

Descoperirea lui Kimbler se alătură unui număr tot mai mare de mărturii ale martorilor oculari și chiar a unor înregistrări guvernamentale desecretizate, care par să indice că accidentul de la Roswell a inclus o anumită formă de materiale metalice exotice.

Peste 40 de martori ai prăbușirii OZN-ului de la Roswell au menționat că un material asemănător metalului de la locul accidentului și-ar putea „aminti de sine”, atunci când este pliat sau modificat fizic, potrivit cercetătorului Anthony Bragalia.

Ciolacu nu-l va desemna niciodată comisar european pe președintele Iohannis, susține un oficial PSD. "Scenariul este improbabil"
Ciolacu nu-l va desemna niciodată comisar european pe președintele Iohannis, susține un oficial PSD. "Scenariul este improbabil"
Florin Manole, liderul PSD Sector 1, a declarat marţi, 23 iulie, că nu crede că există niciun scenariu viabil în care premierul Marcel Ciolacu să îl desemneze comisar european pe...
Rareș Bogdan, ales vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European
Rareș Bogdan, ales vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan afirmă, marţi, 23 iulie, după ce a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe (AFET) a Parlamentului European, că este un succes major...
#ozn roswell, #OZN Roswell SUA video, #OZN extraterestri, #Roswell New Mexico, #dovezi ozn, #extraterestrii OZN , #stiri externe
  1. Copiii de la care a început revolta de la Leeds s-au întors în familie. Ce a decis instanța din Marea Britanie VIDEO
  2. Ce va păți la închisoare așa-zisul „antrenor de genii", pedofilul capturat de Poliție: „Nu sunt speculații!"
  3. Biden se va adresa națiunii pentru prima dată de la anunțul retragerii din cursa pentru Casa Albă. Când este programat discursul
  4. ”Generalul de fier” al Ucrainei: Războiul ruso-ucrainean este un conflict de tranziție, care modelează noile reguli ale conflagrațiilor viitoare
  5. Calea Victoriei, o arteră pietonală?
  6. Ungaria amenință UE în războiul petrolului. Cât timp Kievul nu va permite tranzitul prin conducta Drujba, Budapesta blochează banii pentru statele Uniunii
  7. Kamala Harris, bătaia de joc a propagandei ruse. "Vor să aleagă o babă pentru președinte. Mai rău decât o maimuță cu o grenadă"
  8. Kievul cere dialog direct cu Beijingul pentru un plan de pace. Ce vrea șeful diplomației ucrainene să evite în discuțiile cu omologul său
  9. Șansele Kamalei Harris de a deveni prima femeie președinte din istoria SUA. Ce spun casele de pariuri
  10. Directoarea Secret Service a demisionat după ce agenția a fost dur criticată pentru eșecul împiedicării tentativei de asasinat asupra lui Trump