Marina SUA dezvăluie secrete: ”Am filmat sute de OZN-uri în ultimii ani” VIDEO

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 02:11
10371 citiri
Marina SUA dezvăluie secrete: ”Am filmat sute de OZN-uri în ultimii ani” VIDEO
OZN-uri dezvăluite de Marina SUA FOTO: Daily Mail

Ca răspuns la o solicitare legată de legea privind libertatea de informare, Marina Statelor Unite a dezvăluit noi secrete privind existența obiectelor zburătoare neidentificate. Autoritățile US Navy au admis faptul că dețin multe videoclipuri cu OZN-uri, dar afirmă că publicarea altor imagini cu acestea ”ar dăuna securității naționale” a Americii.

În timpul audierilor publice din Congresul american, US Navy a dezvăluit 400 de rapoarte legate de ”fenomene aeriene neidentificate” din ultimii ani, potrivit Daily Mail.

Marina Statelor Unite nu va difuza alte imagini suplimentare cu OZN-uri, deoarece acest lucru ”ar afecta securitatea națională” a SUA. Un purtător de cuvânt al instituției militare a făcut declarația ca răspuns la o solicitare legată de legea privind libertatea informațiilor.

Descoperirea care poate condamna omenirea la pieire: ”Otrava pentru totdeauna” găsită în sol și în apă

Solicitarea datează încă din aprilie 2020, imediat după ce US Navy a publicat videoclipuri filmate de piloții săi, care înfățișau nave aeriene avansate neidentificate, care se mișcau în moduri care păreau imposibile.

„Divulgarea acestor informații va dăuna securității naționale, deoarece poate oferi adversarilor informații valoroase cu privire la operațiunile, vulnerabilitățile și/sau capabilitățile Departamentului de Apărare/Marină”, a scris Gregory Cason, director adjunct al biroului FOIA al Marinei.

Carson a explicat că US Navy a lansat doar acele 3 videoclipuri, pentru că ele fuseseră divulgate în presă și prin urmare ele au fost ”discutate pe larg în domeniul public”.

„Având în vedere cantitatea de informații din domeniul public cu privire la aceste întâlniri, a fost posibilă eliberarea dosarelor fără alte prejudicii la adresa securității naționale”, a spus el.

Fenomen alarmant în lume: O boală gravă lovește adulții sub 50 de ani, creștere dramatică

Indiferent de ce aleg autoritățile americane să mai divulge despre OZN-uri, Pentagonul ia în serios amenințarea acestor obiecte zburătoare neidentificate.

În timpul audierilor publice, agenția americană a recunoscut că există 400 de rapoarte de OZN-uri în ultimii 3 ani. În 11 dintre aceste incidente ciudate, avioanele militare americane au reușit în ultimul moment să treacă de aceste OZN-uri, fără să se ciocnească cu ele.

Ronald Moultrie, cel mai înalt oficial al serviciilor secrete al Pentagonului, a declarat că guvernul nu a exclus posibilitatea ca aceste incidente să fie legate de viața extraterestră.

Citește și:
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării Cseke Attila şi cel al Mediului Tanczos Barna urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie....
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
#OZN, #OZN extraterestri, #OZN filmat SUA video, #marina sua, #Pentagon, #obiecte zburatoare neidentificate , #fenomen