NASA, anunț surpriză despre aparițiile OZN misterioase: ”Puțini știu ca noi, ce se întâmplă pe cerul nostru” VIDEO

Marti, 14 Iunie 2022, ora 02:23
11366 citiri
NASA, anunț surpriză despre aparițiile OZN misterioase: ”Puțini știu ca noi, ce se întâmplă pe cerul nostru” VIDEO
Fenomenul inexplicabil OZN este cercetat de NASA FOTO: Inlander

Aparițiile misterioase ale OZN-urilor atrag atenția omenirii și al comunității internaționale din toată lumea, iar acum Agenția Spațială americană a venit cu un anunț surprinzător legat de aceste fenomene inexplicabile. NASA formează o echipă independentă de cercetare al obiectelor zburătoare neidentificate, ca parte a unui nou impuls către știința cu risc și impact ridicat.

Agenția Spațială din Statele Unite a comunicat că va lansa un nou proiect de cercetare asupra OZN-urilor, pentru a vedea câte informații sunt disponibile public pe această temă și cât de multe sunt necesare pentru a înțelege observațiile inexplicabile, potrivit ZDNet.

”Convingerea noastră puternică este că cea mai mare provocare a acestor fenomene este că este un domeniu sărac în informații”, a spus șeful misiunii științifice al NASA, Thomas Zurbuchen.

NASA consideră că acesta este un prim pas în încercarea de a explica aparițiile misterioase ale OZN-urilor de pe cer. Studiul va începe din toamnă și va dura nouă luni, având un buget inițial de 100.000 de dolari.

Roverul NASA are probleme pe Marte: Tovarăș ciudat și neașteptat de călătorie FOTO VIDEO

Va fi un proces complet deschis, fără date militare clasificate utilizate. NASA a spus că echipa de cercetare va fi condusă de astrofizicianul David Spergel, președintele Fundației Simons pentru promovarea cercetării științifice.

”NASA este într-o poziție unică pentru a aborda OZN-urile. Puțini în afară de noi pot folosi puterea datelor și a științei, pentru a vedea ce se întâmplă pe cerul nostru. Plănuim să reunim unii dintre cei mai importanți oameni de știință ai țării, experți în aeronautică și practicieni în informații”, a spus Daniel Evans, administrator adjunct pentru cercetare al Direcției științifice a NASA.

Un matematician avertizează lumea: Există patru civilizații extraterestre ostile care pândesc Pământul VIDEO

Studierea OZN-urilor este foarte importantă pentru asigurarea siguranței aeriene și a securității naționale, ceea ce se aliniază cu unul dintre obiectivele NASA de a asigura siguranța aeronavelor.

”Stabilirea evenimentelor, fie că sunt naturale sau trebuie explicate altfel, este în acord cu obiectivele NASA. O parte din sarcina noastră nu este doar de a face cercetări fundamentale, ci și să descoperim viață în altă lume”, a spus Zurbuchen.

#OZN, #obiecte zburatoare neidentificate, #OZN extraterestri, #NASA, #nasa extraterestri, #NASA viata extraterestra , #fenomen