Dezvăluire de senzație a Armatei SUA, imagini în premieră: Trei OZN-uri filmate de un elicopter militar VIDEO

Miercuri, 01 Iunie 2022, ora 01:18
14672 citiri
Dezvăluire de senzație a Armatei SUA, imagini în premieră: Trei OZN-uri filmate de un elicopter militar VIDEO
OZN-uri filmate de piloții unui elicopeter al SUA FOTO: Unexplained

O dezvăluire de senzație a fost făcută recent de Armata Statelor Unite, în care piloții unui elicopter militar tip AH-64 Apache au filmat trei obiecte zburătoare neidentificate (OZN), în timpul unui antrenament din Arizona.

S-a publicat înregistrarea originală a filmului realizat pe 6 noiembrie 2018, în care apar trei obiecte zburătoare neidentificate, care se mișcă cu mare viteză, potrivit The Debrief.

Povestea scoasă la iveală vine împreună cu mai multe interviuri ale unor persoane implicate, inclusiv al unui agent al Serviciului de pază și protecție al granițelor din Statelor Unite (Customs and Border Protection).

Agentul a declarat că ”zeci” de colegi de-ai săi au fost martori ai observării OZN-urilor în apropierea granițelor Statelor Unite, la fel cum s-au confruntat piloții Marinei americane, în mod regulat, cu fenomene aeriene neidentificate.

Fizicienii anunță zile negre pentru planeta noastră: Pe Pământ lumea va intra în haos VIDEO

Noua înregistrare uimitoare arată trei OZN-uri rapide sclipind pe cerul Statelor Unite, în fața unui elicopter al armatei de ultimă generație.

S-a precizat faptul că filmul a fost realizat pe 6 noiembrie 2018, în timpul unui antrenament, la aproximativ 40 de mile (64 de kilometri) nord-vest de Tucson, Arizona.

În videoclipul prezentat publicului larg în premieră, copilotul și trăgătorul unui elicopter Apache sunt martori la apariția inopinantă a trei obiecte neidentificate (OZN) care se năpustesc pe cer, într-o formațiune triunghiulară liberă, în timp ce aeronava militară americană se pregătește să decoleze.

Descoperire de necrezut făcută de tehnologia LiDAR: Rețea de așezări ascunse în pădurea Amazonului VIDEO

Un fost pilot al unui avion F-16 al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Lehto, a confirmat faptul că obiectele din videoclipul prezentat sunt ”fără îndoială anormale”.

”Rata de urmărire este excepțional de rapidă. Chiar dacă sunt la doar o milă (1,6 kilometri) distanță, eu calculez că ele zboară cu aproximativ viteza de 1,28 Mach (1.580 de kilometri pe oră). Cu mult peste viteza sunetului.

Iar manevra de dans în cerc (din video) pur și simplu nu este posibilă (cu avioanele noastre). Ei fac o întoarcere de 360 de grade în mai puțin de 3 secunde”, a spus pilotul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#OZN, #OZN extraterestri, #obiecte zburatoare neidentificate, #nave spatiale, #extraterestrii, #extraterestri OZN , #fenomen