Ozzy Osbourne a ajuns la spital din cauza gripei

Joi, 07 Februarie 2019, ora 11:23
2568 citiri
Ozzy Osbourne a ajuns la spital din cauza gripei
Foto: Arhiva Facebook/Ozzy Osbourne

Cantaretul de rock Ozzy Osbourne a fost internat din cauza unor complicatii provocate de gripa, intr-un spital din California, iar sotia acestuia, Sharon, a explicat ca "medicii cred ca aceasta este cea mai buna modalitate ca el sa se recupereze cat mai repede".

Ozzy Osbourne a fost internat luni la Spitalul Keck al Universitatii din Sudul Californiei, dupa ce, la sfarsitul lunii ianuarie, a anuntat ca isi amana turneul european pe care il avea programat impreuna cu trupa britanica Judas Priest din cauza unei infectii respiratorii severe.

Intr-un comunicat emis pe 29 ianuarie, Ozzy si-a cerut scuze fata de fani si a anuntat ca turneul sau european a fost reprogramat pentru a incepe in luna septembrie.

In februarie anul trecut, cantaretul de rock Ozzy Osbourne si-a anuntat turneul de adio, care urma sa dureze doi ani, explicand ca acest lucru nu inseamna ca renunta total la cariera de muzician.

Dupa ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a infiintat-o, in 1968, alaturi de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler si tobosarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne si-a construit o cariera de succes in calitate de artist solo. Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne in 1991, a primit patru discuri de platina in SUA si a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului si a criticilor. Urmatoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), desi nu au mai avut acelasi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

In total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music si un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

In anii 2000, Osbourne a devenit si star de reality show, aparand impreuna cu familia sa in emisiunea "The Osbournes". De asemenea, alaturi de Jack Osbourne, fiul sau, a aparut in emisiunea TV "Ozzy & Jack's World Detour".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Ozzy Osbourne spital gripa , #stiri Ozzy Osbourne