Ozzy Osbourne a dezvaluit ca sufera de Parkinson

Marti, 21 Ianuarie 2020, ora 19:32
3979 citiri
Ozzy Osbourne a dezvaluit ca sufera de Parkinson
Foto: captura video

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu boala Parkinson, informeaza Press Association.

Fostul lider al trupei Black Sabbath si vedeta unui reality-show, cantaretul in varsta de 71 de ani a marturisit la un post de televiziune american, in cadrul emisiunii matinale Good Morning America, ca a fost diagnosticat cu aceasta boala neurodegenerativa dupa ce a suferit o cazatura.

"Am avut ultimul spectacol in Ajunul Anului Nou, la The Forum. Dupa care am cazut destul de rau. A trebuit sa fiu operat in regiunea gatului, iar acest lucru mi-a afectat toti nervii si am descoperit ca am o forma usoara", a spus artistul.

"Sunt atat de multe tipuri de Parkinson, nu este nici pe departe o condamnare la moarte, dar afecteaza anumiti nervi din corp. Si te simti ca si cum ai avea o zi buna, iarasi o zi buna, dupa care o zi foarte rea", a spus sotia cantaretului, Sharon, care ii este si manager.

"Iau o multime de medicamente, in special dupa operatie", a continuat Osbourne.

"Am o amorteala in josul acestui brat de la operatie, picioarele mi se tot racesc. Nu stiu daca e de la Parkinson sau de la altceva, dar asta e problema. Pentru ca au fost afectati nervii atunci cand am facut operatia. Nu mai auzisem de durere pe nerv si e un sentiment ciudat".

Adresandu-se gazdei emisiunii, Robin Roberts, Sharon a dezvaluit ca vor pleca impreuna in strainatate astfel incat Osbourne sa poata fi tratat:

"Am ajuns la un punct in aceasta tara de la care nu putem merge mai departe, pentru ca am primit toate raspunsurile pe care le puteam primi aici, asa ca in aprilie mergem la un profesor din Elvetia care se ocupa de intarirea sistemului imunitar".

Ozzy Osbourne a spus ca se simte multumit ca are posibilitatea sa fie consultat de medici din alte tari, adaugand ca i s-a parut dificil sa tina secret adevarul despre afectiunea de care sufera.

"Sa tii ceva in tine pentru o vreme este dificil. Nu te simti niciodata curat, te simti vinovat".

"Ma simt mai bine acum de cand am marturisit ca am Parkinson. Sper doar ca ei (fanii) sa fie rabdatori si sa ramana langa mine pentru ca am nevoie de ei", a mai spus artistul.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Ozzy Osbourne Parkinson , #stiri Ozzy Osbourne
Comentarii