Brandan, umilit in China?

Luni, 27 Februarie 2012, ora 11:06
4426 citiri
Brandan, umilit in China?

Cel mai bun strain care a imbracat tricoul Stelei in ultimii ani, argentinianul Pablo Brandan, este umilit in China.

Cel putin asa sustin cei de la Gazeta Sporturilor, in editia tiparita de luni, anuntand ca Brandan este obligat de chinezi sa dea probe de joc si teste fizice pentru a arata ca merita salariul de 600.000 de dolari pe an.

Mai mult, mijlocasul argentinian ar urma sa fie folosit chiar si intr-un joc amical de catre cei de la Liaoning Hongyun, urmand ca, daca nu impresioneaza, sa fie trimis inapoi in Romania!

"Prostii, semneaza marti!"

Bogdan Mara, fostul fotbalist care a intermediat aceasta mutare, sustine ca informatiile nu au legatura cu adevarul, Brandan urmand a semna contractul cu chinezii in cursul zilei de marti, dupa ce va efectua vizita medicala.

Acelasi Mara dezvaluie ca si in contractul trimis de cei de la Liaoning Stelei este specificat, extrem de clar, faptul ca Brandan va fi cumparat daca va trece de vizita medicala, fara a fi supus la probe de joc sau teste fizice.

"Daca Steaua nu avea contractul de la chinezi, Brandan nu pleca acolo. Este exclus ca o echipa ca Steaua sa lase un jucator de baza sa dea probe in China. Oricum cei de acolo l-au urmarit la multe meciuri.

Pablo a ajuns duminica seara in Hong Kong, unde echipa era in cantonament, pentru ca a asteptat viza. Luni se va intoarce cu echipa in oras dupa care, marti, va efectua vizita medicala. Daca va trece de aceasta va semna fara probleme. De altfel, asa scrie si in contractul trimis Stelei", a explicat Bogdan Mara la Sport.ro.

700.000 de euro va primi Steaua pentru Brandan, jucatorului fiindu-i promisi aproximativ doua milioane de dolari in 3 sezoane in China.

M.D.

Citeste si:
Litigii de aproape un miliard de euro la CNAIR pentru nerespectarea clauzelor, anunță Grindeanu
Litigii de aproape un miliard de euro la CNAIR pentru nerespectarea clauzelor, anunță Grindeanu
inistrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, 28 mai, că în prezent există litigii în care diverse firme cer CNAIR aproape un miliard de euro pentru nerespectarea unor clauze...
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit sâmbătă, 28 mai, o delegaţie a Senatului SUA condusă de Robert Portman. În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte legate de sprijinul...