Un argentinian renunta la o avere din dragoste pentru Steaua: "E disperat dupa ei"

Vineri, 10 Mai 2013, ora 18:57
3528 citiri
Un argentinian renunta la o avere din dragoste pentru Steaua: "E disperat dupa ei"

Pablo Brandan s-a saturat de viata din China dupa doar un an si doua luni. Argentinianul vrea sa se intoarca la Steaua pentru a juca in Liga Campionilor.

Fotbalistul in varsta de 30 de ani, vandut de Steaua la Liaoning Whowin la inceputul anului trecut, a anuntat conducerea clubului ca vrea sa-si rezilieze contractul pe cale amiabila.

Motivul pentru care Brandan a luat aceasta decizie se datoreaza dorintei de a reveni la Steaua, echipa care i-a ramas in suflet dupa cele 18 luni petrecute in Ghencea.

"Brandan e disperat dupa Steaua. Toata ziua sta pe telefon cu fostii sai colegi de acolo, mereu ma intreaba de Steaua", explica Bogdan Mara, impresarul argentianului.

Brandan i-a cerut lui Mara sa discute cu Gigi Becali termenii unei reveniri la Steaua, iar argentinianul e dispus sa renunte la o suma uriasa. In China, Brandan castiga 700 de mii de dolari pe sezon, insa pentru Steaua ar juca pe o suma de trei ori mai mica.

Totusi, fostul campion cu Unirea Urziceni intampina probleme in incercarea de a scapa de contractul cu Liaoning.

"Cum sa renuntam la Brandan? A jucat atat de bine, nu-l putem lasa sa plece! Sper ca Brandan sa ramana la echipa", a declarat Ma Lin, antrenorul chinezilor.

Brandan a evoluat in 28 de partide pentru Liaoning, fara sa marcheze vreun gol.

#Pablo Brandan Steaua, #revenire Brandan Steaua , #stiri Pablo Brandan