Un român a fost răpit după ce a câștigat la păcănele. Bărbatul a fost urcat cu forța într-o mașină, jefuit și apoi aruncat în stradă

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 16:38
4212 citiri
Un român a fost răpit după ce a câștigat la păcănele. Bărbatul a fost urcat cu forța într-o mașină, jefuit și apoi aruncat în stradă
Câștigurile de la jocurile de noroc, magnet pentru hoți FOTO Pixabay

Un om al străzii din Sibiu a câștigat la păcănele, însă nu a apucat să se bucure de bani deoarece la scurt timp a fost urcat cu forța într-o mașină, jefuit și apoi abandonat.

Bărbatul a câștigat 2.500 de lei la păcănele duminică, 29 ianuarie. După ce și-a cumpărat o sticlă de alcool, a plecat spre o pensiune, însă a fost refuzat de angajați din cauza aspectului său neîngrijit.

Imediat după ce a ieșit din unitatea de cazare a fost luat pe sus de trei bărbați și urcat într-un taxi, unde a fost agresat și jefuit, iar apoi a fost abandonat pe stradă, potrivit Turnul Sfatului.

”La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17:00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de către trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni au început imediat cercetările, în scurt timp aflând exact ce s-a întâmplat și reținându-i pe agresori.

Cei trei agresori au fost identificați de către polițiștii sibieni de investigații criminale. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, din județul Sibiu, precum și un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Mureș.

De asemenea, au fost recuperate telefonul victimei și suma de aproximativ 500 de lei.

#pacanele, #Sibiu, #rapire, #jaf , #eveniment