Pamela Anderson, dezvăluire explozivă despre un coleg actor: ”Și-a desfăcut halatul, complet gol”

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 13:21
7689 citiri
Pamela Anderson, dezvăluire explozivă despre un coleg actor: ”Și-a desfăcut halatul, complet gol”
Pamela Anderson

În viitoarea carte de memorii, Pamela Anderson detaliază un incident tulburător care a avut loc pe platourile de filmare ale „Home Improvement” în 1991, pe când avea 23 de ani, scrie Variety.

„În prima zi de filmare, am ieşit din cabina de probă, iar Tim era pe hol în halat. Şi-a desfăcut halatul şi şi-a arătat părţile intime, complet gol. El a spus că este corect, pentru că mă văzuse goală. Acum suntem chit. Am râs stânjenită”, conform unui fragment din „Love, Pamela”, pe care Variety l-a obţinut înainte de lansarea cărţii pe 31 ianuarie.

Allen, care avea 37 de ani la momentul presupusului incident, se referea probabil la faptul că Anderson poza atunci pentru Playboy, care a ajutat-o pe actriţa în devenire să devină un sex-simbol cunoscut la nivel internaţional.

„Nu, nu s-a întâmplat niciodată. Nu aş face niciodată aşa ceva”, a declarat Allen pentru Variety.

Afirmaţia explozivă este una dintre multele din carte, care urmăreşte ascensiunea lui Anderson de la fata din Insula Vancouver la una dintre cele mai cunoscute femei din lume.

„Home Improvement” a marcat una dintre primele producţii ale lui Anderson, în care a jucat-o pe Lisa, în ceea ce a devenit rapid serialul TV nr. 1 în Statele Unite. Ea a apărut în primele două sezoane ale sitcomului ABC înainte de „Baywatch”, care a devenit un fenomen global exportat în 150 de ţări.

„Love, Pamela” este unul dintre cele mai aşteptate titluri ale anului de la HarperCollins.

În acest volum, Anderson vorbeşte despre serialul de succes Hulu de anul trecut, "Pam and Tommy", în care joacă Lilly James şi Sebastian Stan.

#Pamela Anderson, #dezvaluire, #actor , #stiri vedete
Comentarii