Pancu nu mai are somn: "Doar criminal de război nu am fost făcut"

Duminica, 06 Martie 2022, ora 13:48
9234 citiri
Pancu nu mai are somn: "Doar criminal de război nu am fost făcut"
Pancu FOTO facebook

La o zi după ce a făcut o afirmație uluitoare, care i-a adus multe prejudicii de imagine, dar și financiare, Daniel Pancu își pune cenușă în cap.

„Sunt așa de mâhnit, nici n-am putut să dorm. Eu am spus că respect un popor, nu sunt de acord cu războiul, cu moartea, dar lucrurile au degenerat total. Doar criminal de război nu am fost făcut.

Eu am povestit doar ce am văzut acolo, sunt culturile lor, tradițiile lor. Cum să fiu de acord cu moartea, cu războaiele? Eu am spus doar că respect niște tradiții care sunt ale lor și nu se schimbă niciodată, nici peste 1000 de ani!

Nu avem cum să intervenim noi niciodată în tradițiile unui popor. Eu am trăit acolo, printre ei, un an și jumătate. E modul lor de viață și nu-l schimbă nimeni! Sunt atât de trist, de ieri… n-am fost niciodată așa în viața mea!

Danie Pancu se apără, după ce a spus că respectă tradițiile din Cecenia

Am greșit-o aici, trebuia să spun că le respect dar nu sunt de acord. Nu vă dați seama cât de trist pot să fiu. Asta a fost, a fost o greșeală și s-a interpretat, poate că oamenii au dreptate! Chiar m-am simțit foarte bine acolo, credeți-mă! Mi-a plăcut spiritul lui Terek, intrau pe teren fără complexe în fața nimănui. M-am simțit OK din punct de vedere fotbalistic. Nici nu am cuvinte!

E posibil, da (n.r. – să-i fie afectată cariera din cauza acestor declarații). Dar cine mă cunoaște știe că nu sunt eu ăsta! Nici nu știu dacă scuzele sunt corecte, sunt cuvintele mele dar nu asta am vrut să spun. Am vrut să spun că știu foarte bine ce se întâmplă acolo, atât, nimic mai mult. Nu avem voie să ne amestecăm în viața unui popor.”, a spus Daniel Pancu, pentru sport.ro.

De la ce plecat totul

Pancu a acordat un interviu pentru fanatik.ro în care a vorbit despre relația cu Ramzan Kakdirov și despre viața lui Terek Groznii, în care a punctat:

"Pentru mine, cecenii sunt un popor exemplu tot timpul. Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov.

Pot spune că am avut o relație excelentă și o am în continuare.

Acolo poți să omori femeile oricând!

Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei.

Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!"

La puțin timp după publicarea interviului, Superbet a încetat colaborarea cu Pancu retrăgându-i titlul de ambasador al acsei de pariuri.

Misterul Triunghiului Bermudelor, explicat de oamenii de știință
Misterul Triunghiului Bermudelor, explicat de oamenii de știință
Întinderea de apă dintre Florida, Puerto Rico și Bermuda este cunoscută sub numele de Triunghiul Bermudelor. Și-a primit numele în secolul XX, când a fost asociat cu dispariții misterioase...
Kadîrov suferă de o boală gravă care poate duce la deces. Planurile Moscovei pentru a menține stabilitatea în Cecenia
Kadîrov suferă de o boală gravă care poate duce la deces. Planurile Moscovei pentru a menține stabilitatea în Cecenia
Liderul cecen Ramzan Kadîrov, om de bază pentru regimul de la Kremlin, suferă de peste cinci ani de necroză pancreatică, o afecțiune care poate duce la deces. El ar fi fost la spitalul...
#pancu, #regrete, #cecenia, #Kadirov, #explicatii, #interviu , #stiri fotbal