Calculator panouri fotovoltaice

Advertorial
Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 16:39
4847 citiri
Calculator panouri fotovoltaice
FOTO: elements.envato.com

Dacă vă gândiți să vă instalați un sistem fotovoltaic, sigur v-ați întrebat care ar fi numărul de panouri necesar, ce invertor sa folosiți, cați kWh ar trebui sa aibă centrala fotovoltaica.

Ca sa aflați dimensionarea centralei fotovoltaice, re-energy.ro a lansat un calculator de panouri fotovoltaice. Aplicația va face o recomandare de dimensionare a centralei fotovoltaice on-grid astfel încât energia produsa de sistem sa fie suficienta in așa fel încât factura furnizorului de energie sa fie 0. Puteți folosi aplicația gratuit, accesând link-ul: https://re-energy.ro/calculator-panouri-fotovoltaice/

Aplicația ia în calcul parametrii precum orientarea și inclinația acoperișului, performanta sistemului și a invertorului, comportamentul de consum, paritatea de compensare, dacă se va folosi sau nu unități de stocare a energiei (acumulatori).

Sistemul fotovoltaic recomandat se face presupunând ca beneficiarul încheie un contract de prosumator și va injecta surplusul de energie în rețea.

Re-Energy, pune la dispoziția clienților săi și un configurator de kit-uri fotovoltaice. Kit-ul include structura de prindere, panouri fotovoltaice, invertor, cablu solar și smart meter. Configurarea kit-ului se poate face accesând link-ul: https://re-energy.ro/product-category/kit-fotovoltaic/

#panori fotovoltaice, #calculator panori fotovoltaice , #panouri fotovoltaice