Creatorii „South Park” au semnat un nou contract pentru realizarea a 14 filme difuzate pe Paramount +

07 August 2021 - Creatorii „South Park” au semnat un nou contract pentru realizarea a 14 filme difuzate pe Paramount +

Creatorii serialului satiric „South Park” au semnat joi, 5 august, un contract pentru a realiza 14 filme difuzate pe platforma de streaming Paramount+.

Paramount

Top 3 știri din presa centrală

Cum arăta Patinoarul Floreasca în urmă cu 50 de ani: "Superbe amintiri din copilărie" FOTO
O fotografie cu Patinoarul Floreasca care datează din anii 70 a fost postată în mediul online. În imaginea alb-negru se vede o mulțime mare...

Cozonacul fără frământare: rapid și fără multă muncă. Rețeta pas cu pas
Sărbătorile de iarnă sunt deja la o aruncătură de băț, iar de pe masa de Crăciun a românilor nu poate să lipsească cozonacul. Unii...

Mihai Mărgineanu, într-un concert caritabil pentru copiii sărmani
Vacanța de iarnă e întotdeauna prilej de a ne reapropia de cei dragi, de a petrece timp împreună, a ne face cadouri și planuri pentru Noul...
  1. Fotografia din vremea comunismului care a stârnit nostalgii și revoltă: "Ce ne mai distram! Doamne, ce tinerețe frumoasă și vie am avut!"
  2. Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament cu 3 camere de la A la Z: "Îți cumperi teren și ridici casă la roșu, la ce prețuri au meseriașii"
  3. Soluțiile românilor pentru a evita costurile cu bagajul de cală în avion: "Nu mai aștept nici la coadă la check in și după zbor să îl colectez"
  4. O șoferiță care a parcat pe locul altcuiva s-a trezit cu parbrizul spart: "Unii numai așa se educă. Fac pariu că de acum încolo nu vei mai repeta figura"
  5. Zi crucială pentru aderarea României la Schengen. Olanda și Austria au votat împotriva României și Bulgariei LIVE TEXT
  6. Ieftinire masivă a carburanților în România, după intrarea în vigoare a embargoului asupra petrolului rusesc
  7. Un val de aer tropical ajunge în România. Zonele în care temperaturile vor depăși 15 grade Celsius
  8. Nouriel Roubini, supranumit ”profetul crizei”, avertizează: „Mama tuturor crizelor economice se profilează”
  9. Băncile austriece din România reacționează după votul pentru Schengen și au șters toate comentariile românilor furioși. „Mâine la prima oră îmi închid conturile”
  10. Șoferii români compară autonomia în regim de iarnă a mașinilor electrice pe care le conduc: "Se mai termină cu prosteala din partea producătorilor"