Parc eolian

CEZ a suspendat investitia in parcul eolian din Cogealac

06 Septembrie 2010 - CEZ a suspendat investitia in parcul eolian din Cogealac

Grupul ceh CEZ a oprit la sfarsitul lunii august lucrarile la parcul eolian pe care intentioneaza sa-l dezvolte in Dobrogea.

Cel mai mare parc eolian din Europa, inaugurat la Constanta

25 Iunie 2010 - Cel mai mare parc eolian din Europa, inaugurat la Constanta

Romania are, incepand de joi, cel mai mare parc eolian din Europa. Cehii de la CEZ au ridicat in Constanta cel mai mare parc eolian din Europa.

Cel mai mare parc eolian din lume se face in Dobrogea

20 Aprilie 2010 - Cel mai mare parc eolian din lume se face in Dobrogea

Dobrogea va avea cel mai mare parc eolian din lume, compania Iberdrola Renovables, cel mai mare producator de energie din surse regenerabile, dorind sa investeasca in tara noastra.

Parc de turbine eoliene in judetul Constanta

10 Aprilie 2009 - Parc de turbine eoliene in judetul Constanta

Potrivit angajamentelor asumate fata de Uniunea Europeana, Romania trebuie sa incurajeze investitiile in surse alternative de energie si, pana in 2019, mai mult de o treime din energia electrica

Cel mai mare parc eolian va fi construit in Suceava

07 Martie 2009 - Cel mai mare parc eolian va fi construit in Suceava

Cel mai mare parc eolian din Romania va fi construit la Suceva, potrivit presedintelui Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur.

La Intorsura Buzaului ar putea fi amenajat un parc eolian

21 Ianuarie 2009 - La Intorsura Buzaului ar putea fi amenajat un parc eolian

Autoritatile locale din orasul Intorsura Buzaului, judetul Covasna, poarta discutii cu cateva firme straine interesate sa investeasca in amenajarea unui parc eolian pe un deal din localitate, unde au

Primul parc eolian autorizat in Romania, in judetul Tulcea

21 Noiembrie 2008 - Primul parc eolian autorizat in Romania, in judetul Tulcea

Desi zona de est a Romaniei este destul de ofertanta in vederea realizarii parcurilor de energie eoliana, in tara nu exista decat unul singur autorizat.

Germania va incepe constructia primului parc eolian pe mare

26 Iulie 2008 - Germania va incepe constructia primului parc eolian pe mare

Constructia primului parc eolian in largul marii din Germania, Alpha Ventus, va incepe intr-o saptamana, au anuntat sambata dezvoltatorii.

Top 3 știri din presa centrală

Un bărbat s-a sinucis după ce a vorbit mai mulți ani cu un chatbot AI. Mesajele care au șocat-o pe soția sa: ”Era ca un drog”
Un bărbat din Belgia, tatăl a doi copii, s-a sinucis după ce a vorbit doi ani cu un chatbot AI despre problemele care îl preocupau, relatează...

Lamborghini și-a prezentat primul model hibrid. Revuelto are patru motoare și atinge 350 de km/h VIDEO
Producătorul auto italian Lamborghini a anunțat o premieră în istoria sa de 60 de ani: primul model hibrid plug-in, denumit Revuelto. Noul...

Tensiuni după revocarea licenţei Euroins. ASF, acuzată că ”distruge o societate de asigurări puternică”
EIG Re şi toate celelalte grupuri de reasigurători vor reînnoi imediat contractele de reasigurare şi vor relua plăţile tuturor daunelor...
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Gruparea care distruge meciurile României, creată de George Simion. "Dacă vreți să înțelegeți rolul AUR, luați aminte la ce s-a petrecut aseară" VIDEO
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Marea prescripție. Cine sunt judecătorii de la Înalta Curte care au dat o hotărâre cu dedicație pentru mii de infractori. Magistrat: „Deciziile CCR nu sunt legi”
  5. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  6. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  7. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  8. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  9. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  10. Anunțul anului în traficul din România. Ce a făcut un șofer din București FOTO