Pareri LEDGER Wallet Nano X si Nano S. Review, Instalare si Configurare Ledger Wallet

Advertorial
Miercuri, 13 Iulie 2022, ora 19:09
6834 citiri
Pareri LEDGER Wallet Nano X si Nano S. Review, Instalare si Configurare Ledger Wallet
FOTO: ledger.com

4 români din 10 dețin în 2022 sau au deținut criptomonede. Fenomenul a luat o mare amploare, însă investitorii trebuie să-și ia toate măsurile de precauție și să nu fac rabat la capitolul securitate.

Ledger este cel mai apreciat producător de portofele hardware concepute special pentru a stoca și facilita tranzacționarea în deplină siguranță a criptomonedelor și NFT-urilor. Cele mai cunoscute sunt modelele Nano S și Nano X, care suportă peste 5.500 de token-uri de pe 27 de blockchain-uri, cum ar fi Bitcoin, Ethereum sau Elrond.

Principalul motiv pentru a opta pentru un Cold Wallet este, indubitabil, securitatea, iar Ledger excelează la acest capitol, oferind singurele portofele hardware de pe piață a căror securitate a fost certificată de Agenția Națională de Securitate Cibernetică a Franței (ANSSI).

Acesta nu este singurul motiv pentru care Ledger este liderul pieței: produsele oferite sunt ultra-calitative, manevrabile, ușor de folosit și în pas cu ultimele tendințe din IT, iar aplicația nativă Ledger Live întregește această experiență prin intermediul importantelor funcții oferite în sfera Finanțelor Descentralizate (DeFi).

Alte lucruri pe care trebuie să le știi despre portofelele crypto de la Ledger:

  • Sunt ușor de folosit de către începători și avansați
  • Sunt 100% securizate: cheile private nu părăsesc niciodată dispozitivul
  • Suportă peste 5.500 de monede, tokeni dar și NFT-uri
  • Gama de produse este pretabilă pentru orice buzunar
  • Oferă funcționalități DeFi în aplicația nativă, Ledger Live
  • Pot fi conectate la dispozitive care folosesc Android, iOS, Windows și Linux
  • Fiind dotat cu baterie și Bluetooth, Nano X poate fi folosit rapid și din mers

Vezi oferta portofelelor hardware pentru crypto de la Ledger!

Nano S vs Nano X: Care model ți se potrivește?

Atunci când vorbim despre investiții în criptomonede, diferența de câțiva zeci de dolari între cele două produse nu trebuie să reprezinte un factor de decizie. Principalul lor scop este să-ți protejeze investiția, iar la capitolul securitate, cele două variante sunt la fel de bune. Așadar, totul ține de preferințe.

Nano S este pretabil pentru un investitor care nu face trading și deține doar câteva criptovalute. Anumiți utilizatorii spun că este mai potrivit pentru fete, deoarece este disponibil în mai multe culori decât modelul premium (care vine doar negru mat). Nano S poate fi soluția ideală pentru a-i face un cadou unui copil, în sensul de a-i cumpăra crypto, de a salva datele pe Ledger și apoi să i-l faci cadou peste câțiva ani, la majorat. Cine știe, poate până atunci, valoarea criptomonedei alese va crește exponențial.

Nano X este adresat pasionaților care investesc deseori în proiecte și ICO-uri, celor care fac trading sau a celor care dețin un portofoliu variat, fiind mult mai potrivit pentru acest tip de dinamică, datorită dotărilor suplimentare – bucurându-se de mobilitate și conectivitate superioară.

Cea mai bună variantă este să optezi pentru promoția Backup Pack, care include un Nano X și un Nano S, beneficiind de livrare gratuită și de un discount de 50% la produsul mai ieftin.

Nu este recomandabil să cumperi un portofel hardware pentru crypto la mâna a doua sau din surse îndoielnice. Au existat cazuri de persoane care au cumpărat dispozitive de acest gen de pe eBay și apoi au fost delapidați. Hackerii au devenit foarte inventivi și nu trebuie niciodată subestimați; aceștia se pot ascunde chiar și în spatele unei societăți comerciale pentru a pune la cale o astfel de operațiune. Din acest motiv, nu este bine să te grăbești și nici să te bucuri că vei economisi câțiva lei, ci este de preferat să comanzi un Ledger numai de pe site-ul oficial al producătorului, chiar dacă va trebui să aștepți până la două luni pentru a-l primi.

Vezi cele mai sigure wallet-uri Ledger!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#Pareri LEDGER, #LEDGER Wallet, #Nano X , #tehnologie