Paris Hilton se considera un model pentru tinere

Vineri, 28 Martie 2008, ora 17:36
2328 citiri
Paris Hilton se considera un model pentru tinere

Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier, care a petrecut trei saptamani in inchisoare anul trecut, a spus ca se simte fericita ca este un model de viata pentru tinere, in timp ce se pregatea sa participe ca jurat la concursul national de frumusete Miss Turcia 2008, informeaza Reuters.

In timp ce se pregatea sa aleaga cea mai frumoasa femeie din Turcia pe 2008, Hilton a declarat ca nu apreciaza numai aspectul fizic, ci si "bunatatea" aspirantelor la titlul de Miss Turcia.

"Este pentru prima data cand fac acest lucru (jurat, n.r.)", a spus aceasta. Voi evalua modul in care se comporta, aspectul fizic, modul in care se imbraca si ceea ce spun", a mai spus starleta.

Ar putea parea ironic faptul ca Hilton, in varsta de 27 de ani, a fost aleasa ca model de viata.

Paris Hilton este una dintre vedetele excesiv de mediatizate in Statele Unite. Starleta a devenit celebra in 2003, dupa ce a aparut pe internet o inregistrare video in care aceasta facea sex cu fostul prieten, Rick Salomon.

Hilton a aparut apoi intr-un reality show, "The Simple Life", in care si-a jucat propriul rol, acela de "saraca fata bogata", dupa care, in 2005, a aparut intr-un film de groaza de categoria B.

In 2006, si-a lansat primul album muzical. In 2007 a petrecut trei saptamani in inchisoare pentru cateva infractiuni rutiere.

Numele ei este insa asociat cu foarte multe produse care se vand in intreaga lume, iar Hilton este permanent urmata de o hoarda de paparazzi.

Hilton spune ca 90% dintre povestile din presa despre ea sunt "minciuni sfruntate" si a dat vina pe bloggeri pentru raspandirea de informatii false.

"Nu iau in seama minciunile, pentru ca sunt o persoana buna, muncesc mult si am construit imperiul asta singura. Cred ca pot fi o sursa de inspiratie pentru multe tinere", a spus aceasta.

Hilton, al carei bunic, Barron Hilton, a decis sa doneze 97% din averea sa de 2,3 miliarde de dolari unor asociatii caritabile, a spus ca nu-l uraste pe acesta pentru hotararea pe care a luat-o.

"Bunicul meu este o persoana incredibila. Este foarte generos. Iar ceea ce a facut el este uimitor", a spus ea.

Cel mai recent proiect al sau este un reality show care va fi difuzat de postul MTV spre sfarsitul anului:"Paris Hilton's My New BFF (Best Friend Forever)".

In timpul celor 10 episoade ale emisiunii, 20 de barbati si femei vor concura pentru titlul de "cel mai bun prieten" al starletei Paris Hilton.

Ea nu a mentionat detaliile despre criteriile de selectie a castigatorului si ce anume va obtine acesta.

Insa a spus ca este vorba de o persoana "in care poate avea incredere, care nu o va injunghia pe la spate ca multi din orasul acesta (Los Angeles, n.r.) si cu care se poate amuza".

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#paris hilton, #model pentru tinere, #e mandra, #emisiune proprie , #stiri Paris Hilton