Insulte și îmbrânceli în Parlament, la dezbaterea privind certificatul verde. „Mi-a spart telefonul. Sunt hărțuit și agasat în permanenţă” VIDEO

Marti, 21 Decembrie 2021, ora 16:37
5605 citiri
Insulte și îmbrânceli în Parlament, la dezbaterea privind certificatul verde. „Mi-a spart telefonul. Sunt hărțuit și agasat în permanenţă” VIDEO
Solomon s-a enervat în timp ce era filmat de Ciubuc FOTO captură Facebook/ Ciprian Ciubuc

Proiectul de lege privind obligativitatea introducerii certificatului COVID la locul de muncă, atât pentru angajații de la stat, cât și pentru cei de la privat, a stârnit discuții aprinse în Parlament.

Însă aleșii poporului nu s-au limitat doar la atât.

Deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, președinte al Comisie de Muncă, l-ar fi lovit în Parlament pe deputatul AUR, Ciprian Ciubuc, în timpul dezbaterilor legate de certificatul verde. Ciubuc i s-a plâns apoi lui George Simion, șeful său de partid, că PSD-istul i-a spart ecranul telefonului, potrivit vremeanoua.ro.

Solomon s-a enervat în timp ce era filmat de Ciubuc, care îl întreba de ce susține certificatul verde. „Prostule, hai, pleacă”, i-a răspuns Adrian Solomon lui Ciprian Ciubuc.

Acesta din urmă i-a răspuns: “Vezi și te controlează, că ne întâlnim în afara Parlamentului și vedem cine este prost”.

Solomon s-ar fi ridicat și i-ar fi lovit telefonul lui Ciubuc, care a spus: “Băi, dar chiar așa de nesimțit eșți, să-mi dai peste telefon? Nu ți-e rușine? Calmează-te, ce ai? Nu-ti place să te filmez?”.

„Domnul Solomon mi-a spart telefonul!”, a spus deputatul.

Solomon a declarat la tribuna Parlamentului că este hărțuit.

“Sunt hărțuit și agasat în permanenţă. Ori îl invitați să își închidă telefonul, ori îl invitați afară din sala, dar eu nu pot să-mi exercit mandatul cu astfel de persoane”, a spus Solomon, potrivit sursei citate.

“Rușine să vă fie, nici pe stadion nu va puteți comporta în halul ăsta”, se auzea Diana Şoşoacă strigând, în sală, la adresa lui Solomon.

„Mi-a spart telefonul, să-mi cumpere un alt telefon sau să-mi schimbe sticla”, a continuat să se plângă Ciubuc de la AUR.

#Parlament, #certificat verde digital, #dezbateri Parlament , #parlament