AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 03:25
9241 citiri
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
George Simion, liderul AUR FOTO Facebook/ George Simion

Partidul AUR și-a deschis de curând magazin, astfel că simpatizanții formațiunii politice își pot cumpăra haine și accesorii cu sigla partidului. Totuși, prețurile nu sunt făcute publice, iar comenzile se pot face doar la sediile locale AUR.

Concret, pe site-ul partidului a apărut secțiunea ”magazin”. Partidul comercializează tricouri, geci, veste, steaguri, insigne, accesorii, fulare și căciuli. Ba chiar au și două colecții, și anume colecția primăvară-vară și colecția toamnă-iarnă.

Aceștia se laudă cu ”produse premium”, personalizate, care se achită la livrare și se transportă inclusiv internațional. Deși fiecare produs conține detalii privind mărimile disponibile, compoziția materialului și instrucțiuni de spălare, prețul articolelor nu este menționat. Toate sunt marcate fie cu sigla partidului, fie cu logo-ul ”Familia, Națiunea, Credința, Libertatea”.

Pe lângă articolele vestimentare, AUR vinde de asemenea suporturi de pahare, insigne, autocolante, magneți de frigider sau steaguri.

În plus, anumite produse au varianta standard și varianta premium, cum ar fi vestele. Cu toate acestea, nu specifică care este diferența dintre cele două, în afara unor modificări mici în privința design-ului.

Reporterii Ziare.com au sunat la numărul afișat pentru a cere detalii referitoare la preț. De exemplu, tricourile simple costă 75 de lei, căciulile și fularele costă 40 de lei, iar vestele sau insignele costă 25 de lei.

#partidul AUR, #George Simion, #magazin , #AUR